Afbeelding
Rinus van Denderen

DOVO delft het onderspit tegen Barendrecht

Voetbal

VEENENDAAL Na het verlies vorige week tegen Rijnvogels, speelde DOVO vanmiddag een wedstrijd om snel te vergeten. Bij DOVO mocht trainer Florian Wolf na een schorsing van zes wedstrijden weer plaatsnemen op de bank, al kon hij niet voorkomen dat er in Barendrecht met 6-1 verloren werd. De ‘rooien’ kwamen met 2-0 achter waarna Nick Hak voor rust nog de aansluitingstreffer maakte.

In de tweede helft was DOVO dichtbij de 2-2, maar tien minuten na rust viel de 3-1 voor de nummer drie uit de competitie. Vervolgens zakte het volledig in elkaar bij de Veenendalers. Tussen minuut 75 en 85 liep de thuisploeg uit naar 6-1, wat tevens de eindstand was.

Florian Wolf zag dat zijn ploeg geen onaardige eerste helft speelde en dat zijn ploeg ongelukkig was in de tweede helft. ,,De eerste helft speelden we aan de bal een aardige wedstrijd en kwamen we er af en toe goed door. Na rust kregen we twee grote kansen waarvan er 1 in moest. Daarna was er niets aan de hand, kregen we verschillende kansen en was het wachten op de 2-2. Dat gebeurde niet waardoor we te gemakkelijk een doelpunt tegen kregen en in het restant van de wedstrijd te gehaast op zoek waren naar een doelpunt, balverlies leden en de tegenstander in de tegenaanval wel door kon drukken.’’

16 maart wordt er geoefend tegen Blauw Geel waarna op 25 maart de derby tegen GVVV gespeeld wordt.

Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 1 uur geleden
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 uur geleden
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28
Jan van Willige.
Van Gent Finaleweken: keeper Jan van Willige verlaat GVVV ondanks eerdere verlenging toch 22 apr, 19:41