Afbeelding
ZVC Veenendaal

Opnieuw versterking voor ZVC Veenendaal

Voetbal

VEENENDAAL Na de promotie naar de eerste divisie zit de technische commissie van ZVC Veenendaal niet stil. Versterkten de Veenendaalse zaalvoetballers zich eerder al met Jordan Kemp en Mohammed Hazzat, daar kan nu de naam van Bilal Tmim aan toegevoegd worden.

,,Dit jaar hebben we kunnen zien dat de ruime selectie de doorslag gegeven heeft”, zegt Samir Asaidi van de technische commissie van ZVC. ,,Spelers zitten ook met veldvoetbal en de competitie is lang. We blijven dus kijken wie ons beter kan maken en dit keer kwamen we bij een oude bekende uit.”

Bilal Tmim een voetballer van 19 jaar die woont in Veenendaal. Hij heeft zijn hele jeugd bij GVVV gespeeld met een tussenjaar bij vv Bennekom. Afgelopen jaar heeft hij de overstap kunnen maken naar de A-selectie van GVVV. Hierdoor kon hij helaas niet meer zaalvoetballen. Onlangs werd echter bekend dat zijn contract bij GVVV niet verlengd werd. Tmim vond in NSC Nijkerk een nieuwe club en nu kan hij wel weer zaalvoetballen.

,,Komend seizoen ga ik samen met mijn broer Anouar Tmim spelen bij NSC Nijkerk en nu kan ik gelukkig weer zaalvoetballen. Ook met mijn broer trouwens”, vertelt Tmim. ,,Ik kijk er naar uit om samen met ZVC te knallen in de eerste divisie.”

In het verleden was Tmim al actief voor De Heuvelrug, de club waarmee ZVC gefuseerd is. ZVC-trainer Hicham Saidi is blij met de komt van de aanvaller. ,,Bilal is een rustige jongen met wie je fijn kunt werken. Hij is nog jong en hij kent onze manier van voetballen en is een voorbeeld voor de jonge jongens. Ik ben blij dat hij weer aansluit.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
SV Panter heeft staf voor volgend seizoen rond 2 uur geleden
Byron Burgering
Byron Burgering wordt prof bij FC Den Bosch en verlaat GVVV gisteren
ZVC Veenendaal verliest in de slotfase bij ZVV Ede
Van Gent Finaleweken: ZVC Veenendaal buigt in slotfase in streekderby; 'Wij hebben onszelf wederom niet weten te belonen' gisteren
Foto uit archief.
Van Gent Finaleweken: Van de Zandschulp onderuit in Madrid 26 apr, 20:35
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 26 apr, 15:08
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 26 apr, 14:50
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 26 apr, 13:00