Afbeelding
ZVC Veenendaal

ZVC versterkt zich met oude bekende

Voetbal

VEENENDAAL ZVC Veenendaal heeft zich voor volgend seizoen versterkt met een oude bekende. Jordan Kemp keert terug bij de club waar hij al eens eerder speelde.

De 27-jarige Amersfoorter werkt als groepsleider in een Justitiële jeugdinrichting. In de jeugd heeft hij op het veld gespeeld bij APWC en Spakenburg en bij de senioren bij Spakenburg 2, NSC Nijkerk 1 en Hoogland 1. Ook in het zaalvoetbal heeft Jordan Kemp zijn sporen verdiend bij Amersfoortse Boys en ZVC Veenendaal.

,,Zoals sommigen nog wel weten ben ik al eerder een seizoen actief geweest bij ZVC en ik heb het altijd naar mijn zin gehad”, vertelt Kemp. ,,Toen ik werd benaderd voor een terugkeer voor aankomend seizoen heb ik ook niet lang hoeven nadenken. ZVC acteert op een mooi niveau en de ambities van de club spreken mij zeker aan! De timing komt voor mij persoonlijk ook goed uit, omdat ik na dit seizoen ga stoppen met veldvoetbal in verband met mijn werk. Voor aankomend seizoen hoop ik belangrijk te kunnen zijn voor het team en mijn steentje bijdragen aan de doelstelling van de club, namelijk uitkomen op het hoogste zaalvoetbal niveau van Nederland!”

advertentie
advertentie
Byron Burgering
Byron Burgering wordt prof bij FC Den Bosch en verlaat GVVV 18 uur geleden
ZVC Veenendaal verliest in de slotfase bij ZVV Ede
Van Gent Finaleweken: ZVC Veenendaal buigt in slotfase in streekderby; 'Wij hebben onszelf wederom niet weten te belonen' 18 uur geleden
Foto uit archief.
Van Gent Finaleweken: Van de Zandschulp onderuit in Madrid 26 apr, 20:35
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 26 apr, 15:08
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 26 apr, 14:50
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 26 apr, 13:00
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 26 apr, 12:59