Afbeelding
ZVC Veenendaal

Ambitieus ZVC haalt topscorer Hazzat naar Veenendaal

Voetbal

VEENENDAAL ZVC Veenendaal heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Mohammed Hazzat. De 20-jarige speler heeft al drie seizoenen ervaring in de eerste divisie bij ZVV Ede. Dit seizoen beleeft hij een topseizoen en is met 29 treffers in 19 wedstrijden topscorer van ZVV Ede.

,,Dat het bereiken van de eerste divisie voor ZVC Veenendaal niet het einddoel is, blijkt maar weer met het aantrekken van Mohammed Hazzat. Het scheelt één letter en ongeveer zeven kilometer en ook een karrenvracht aan doelpunten”, aldus ZVC-voorzitter Arie Struijk. ,,Mo is een spits en staat garant voor veel doelpunten. Wij willen voor onze trainer alle posities dubbel bezet hebben, zodat hij gelijkwaardige blokken in het veld kan brengen.”

BELANGRIJK WORDEN Bij Hazzat, die ook op het veld actief is, ligt de prioriteit in de zaal. ,,Ik speelde in de bedrijvencompetitie in Ede. Hier viel ik op en werd uitgenodigd ook bij ZVV Ede te komen spelen. Daar ben ik ze ook dankbaar voor. Dit jaar hadden we bijna mijn doel, spelen in de eredivisie bereikt. Toch heb ik besloten om naar een paar jaar verder te gaan kijken. Het is fijn dat dit verder kijken nu ook dichtbij kan. ZVC Veenendaal heeft een sterk team en is de afgelopen jaren alleen maar gegroeid. Het lijkt me mooi om daar belangrijk te worden. Ik kijk nu al uit naar de derby met ZVV Ede. Ik heb het daar altijd fijn gehad en heb een goede band met alle spelers, maar door de derby zal dat tijdens de wedstrijd even anders zijn.”

NIET BLIJ Of die derby er wel of niet komt is nog niet helemaal zeker. Er is voor ZVV Ede nog altijd een kans om te promoveren naar de eredivisie. Maar of die promotie nu wel of niet lukt en de derby nu wel of niet komt, bij ZVV Ede zijn ze niet te spreken over het besluit van Hazzat om te vertrekken. Technisch manager Henry Snetselaar van ZVV is duidelijk over de kwestie. ,,In maart heeft Mohammed Hazzat zijn verbintenis met de club met een jaar verlengd. Twee weken voor de sluiting van de overschrijvingsperiode brengt hij ons in een lastige situatie door hierop terug te komen. Ons vertrouwen is hiermee geschaad en daarom hebben we besloten om direct afscheid van elkaar te nemen. Wat de reden is? Hier wil ik het graag bij laten.” Hazzat zal de laatste competitiewedstrijd van ZVV Ede, komende vrijdag tegen Sportclub Olympic uit Westervoort, dus niet meer spelen voor de Edenaren.

advertentie
advertentie
Byron Burgering
Byron Burgering wordt prof bij FC Den Bosch en verlaat GVVV 12 uur geleden
ZVC Veenendaal verliest in de slotfase bij ZVV Ede
Van Gent Finaleweken: ZVC Veenendaal buigt in slotfase in streekderby; 'Wij hebben onszelf wederom niet weten te belonen' 13 uur geleden
Foto uit archief.
Van Gent Finaleweken: Van de Zandschulp onderuit in Madrid 26 apr, 20:35
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 26 apr, 15:08
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 26 apr, 14:50
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 26 apr, 13:00
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 26 apr, 12:59