Afbeelding
@tedxmedia

Van Gent Finaleweken: De Merino’s komt zwak de kleedkamer uit en verliest tegen SVI

Voetbal

VEENENDAAL Of er geen koffie beschikbaar was in de kleedkamer is maar de vraag. Maar het was duidelijk dat de spelers van De Merino’s niet scherp het veld opkwamen na de rust. Waar het team in de eerste helft gelijkwaardig was tegen SVI, kon het in de tweede helft niet meekomen. ,,Het werd in de tweede helft mentaal te lastig voor ons’’, aldus trainer Henne Oostermeijer.

door Siem van Eck 

,,In het begin ging het nog wel aardig, maar net één minuut voor rust kwamen we op een 1-2 achterstand. Dat was jammer, want we waren redelijk gelijkwaardig aan SVI. We hebben ook geprobeerd wat meer risico te nemen, juist omdat we moeten winnen. Met de gedachte, dat als we er genoeg druk op zouden zetten, zij het wel ergens zouden laten liggen. We kwamen daarna heel slecht de kleedkamer uit; binnen vijf minuten stond het 1-4. Het team leek wel niet scherp genoeg, terwijl we daar juist over hadden gesproken. De wedstrijd was daarna gespeeld en na de rust ging het aan alle kanten niet goed maar gescoord werd er niet meer. De tegenstander had er nog wel wat meer kunnen maken; het had ook 1-8 kunnen zijn’’, eindigt de trainer.

De gelijkmaker was van Julian Heijmans met een afstandsschot. De Merino’s staat nu op de elfde plek, maar gevaarlijk dichtbij DOS’37 en DOS Kampen.

advertentie
Afbeelding
GVVV speelt oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels
Afbeelding
Dynamisch SKF beloont zichzelf niet: 'Het dubbeltje valt de verkeerde kant op al is het duidelijk dat we op de goede weg zitten'
Afbeelding
Veenendaal On Ice terug van weggeweest: 'Een fantastisch evenement voor Veenendaal en omgeving'
advertentie
Afbeelding
GVVV speelt oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels 13 uur geleden
Afbeelding
Dynamisch SKF beloont zichzelf niet: 'Het dubbeltje valt de verkeerde kant op al is het duidelijk dat we op de goede weg zitten' 27 sep., 09:30
Afbeelding
Veenendaal On Ice terug van weggeweest: 'Een fantastisch evenement voor Veenendaal en omgeving' 27 sep., 08:30
Afbeelding
Nationale korfbalteams Duitsland spelen opnieuw oefenwedstrijden bij SKF 26 sep., 15:28
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 39 26 sep., 07:23
Afbeelding
Actie ZVC Veenendaal voor Marokko brengt 2500 euro op 25 sep., 20:09
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 25 sep., 18:45