Afbeelding
@tedxmedia

Aron Veldhuizen doet een stapje terug en vertrekt naar Blauw Geel’55

Voetbal

VEENENDAAL Hij is net pas terug na zijn kruisbandblessure maar heeft nu besloten om aan het einde van het seizoen te stoppen bij De Merino’s. Aron Veldhuizen, de aanvaller die anderhalf jaar uit de running was, is toe aan een stapje terug: ,,Ik wil voorkomen dat ik op mijn veertigste met twee kunstknieën loop’’, aldus Veldhuizen.

door Siem van Eck

,,Ik had al tijdens mijn kruisbandblessure de twijfels om per direct te stoppen bij De Merino’s. Omdat die blessure er toch wel inhakte en ik nu de behoefte heb om een stapje terug te doen. Ik denk dat het misschien ooit wel weer kan komen, alleen vraag het maar aan de beste voetballer van de wereld: een kruisbandblessure is niet niks. Ik heb wel vertrouwen dat ik weer op mijn oude niveau terugkom. Maar het is goed om nu even de druk eraf te halen.’’

,,Bij Blauw Geel zitten ook een aantal vrienden en familie en ik ga het combineren met het trainen van een jeugdelftal. Ik wil mijn cursussen gaan halen en daarom kan ik ook niet meer iedere zaterdag met het eerste meedoen. Genoeg plannen om dus weer lekker bezig te zijn’’, eindigt de speler.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 9 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 17 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 18 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45