@tedxmedia

De Merino’s speelt gelijk in eigen huis: ‘We hadden de 2-0 moeten maken’

VEENENDAAL De Merino’s heeft vandaag maar één matig puntje in de zak kunnen steken. Het team speelde in een thuiswedstrijd gelijk tegen KHC: ,, De ploeg wordt met de week iets beter maar we hebben nog een lange weg te gaan’’, aldus trainer Henne Oostermeijer.

door Siem van Eck

,,We speelden een vrij aardige wedstrijd. De eerste helft hadden we het behoorlijk onder controle en net iets na rust kwamen we op 0-1 voorsprong door Vincent van de Weerdhof. We kregen te maken met een tegenstander die steeds meer mensen naar voren stuurde. Dus in principe moesten de kansen voor ons steeds groter worden. Maar in de 85e minuut gaat de bal door een heel curieus moment via de hak van de tegenstander het doel in. We hadden de 2-0 moeten maken, dan win je de wedstrijd en hou je de drie punten in eigen huis. Iedereen ging met een minder goed gevoel het veld af.’’

De Merino’s staat nu op de een-na-laatste plaats met vijf punten voorsprong op hekkensluiter Hierden.

Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 6 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 8 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 11 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 15 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 17 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 19 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 18 apr, 22:23