Afbeelding
@tedxmedia

Opnieuw geen punten voor De Merino’s: ‘Een gelijkspel was terecht geweest’

Voetbal

VEENENDAAL De Merino’s laat opnieuw punten liggen deze zaterdag. Het team verloor in Nunspeet al kan er volgens trainer Henne Oostermeijer ook positief gekeken worden naar de wedstrijd: ,,We hebben strijd geleverd en er werd zo nu en doen goed voetbal gespeeld’’, aldus de trainer.

door Siem van Eck

,,We begonnen goed aan de wedstrijd, waar debutant Melvin van de Haar ons op een 0-1 zette. Dat duurde een tijd maar na een kwartier maakten we een dom foutje dat ons een penalty tegen opleverde. Daar kwam de 1-1 uit en dat veranderde de wedstrijd voor ons. Het was even niet zulk netjes voetbal en dankzij een blunder in de 37e minuut kwamen we op 2-1 achterstand.’’

PERSPECTIEF De Merino’s ging de rust in met 3-1, vroeg in de tweede helft scoorde Joop de Bruin via een penalty de 3-2: ,,Ik merkte dat de groep al snel minder vertrouwen had bij die 3-1 achterstand, toch pakten we dat weer snel op en was de tweede helft van ons! Het mocht alleen niet zo zijn, de bal viel niet binnen, al zou een gelijkspel terecht zijn geweest. Toch heb ik het idee dat de ploeg hier positieve punten uithaalt. We hebben strijd geleverd en er werd zo nu en doen goed voetbal gespeeld. Deze wedstrijd geeft perspectief, maar we staan nu wel met nul punten.’’

Henne Oostermeijer staat sinds 21 maart voor de groep bij De Merino’s. Hij nam het stokje over van Jeroen de Zwaan: ,,Ik ben twee weken geleden begonnen maar er staat nog geen fysiek sterke en fitte groep. Maar ik denk dat we in staat moeten zijn om nog een aantal goede wedstrijden te kunnen neerzetten’’, eindigt de trainer.

Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 5 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 8 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 11 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 15 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 17 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 19 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 18 apr, 22:23