Afbeelding
@tedxmedia

Tim van de Weerdhof op zoek naar een nieuwe uitdaging: ‘Ik wil beter worden’

Voetbal

VEENENDAAL Tim van de Weerdhof (22) stopt na dit seizoen bij voetbalvereniging De Merino’s. De keeper die overkwam van SDV Barneveld en DOVO is na 3 seizoenen in de eerste klasse toe aan een nieuwe uitdaging:,,Ik wil gewoon beter worden en stappen maken’’, aldus Van De Weerdhof. 

door Siem van Eck

,,Een paar weken terug heb ik deze keuze gemaakt. Ik zat lang te twijfelen en heb mijn verlening zo lang mogelijk uitgesteld. Ik wist het niet zeker en ik wilde voor 100% achter mijn keuze staan. Uiteindelijk heb ik gezegd dat ik toch niet ga verlengen. Ik wil gewoon beter worden en stappen maken. Daar heb ik op dit moment ook de leeftijd naar. Ik vind dat als je nog wilt leren, je dat nu moet doen.’’

Voordat Van de Weerdhof naar SDVB ging, speelde hij bij DOVO. Zo doorliep hij daar de jeugdopleiding en keepte hij enkele wedstrijden in het eerste.

WACHTEN ,,Ik heb De Merino’s best wel lang moeten laten wachten op mijn keuze. Dat komt omdat ik het super goed naar mijn zin heb in het team. Onze reis naar Marbella heeft daar ook zeker aan bijgedragen. We hebben een leuke groep jongens! Maar ook zij weten dat ik nog stappen kan maken als keeper. Ik heb voor nu nog vrijwel geen contact gehad met andere clubs omdat ik niet wil dat dat soort dingen mijn keuze gingen beïnvloeden.’’


,,Ik vind het simpelweg belangrijk om beter te worden, zelfs al speel ik geen wedstrijden. Dat zie ik gebeuren door goede trainingen. Mijn ambitie is uiteraard zo hoog mogelijk spelen en daar ga ik hard voor werken’’, eindigt de keeper.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 1 uur geleden
Afbeelding
'Veel spannende wedstrijden bij Hang On Run 2023' 4 uur geleden
Afbeelding
Groene stroom voor de sportvoorzieningen van de gemeente Veenendaal 9 uur geleden
Afbeelding
GVVV enkele weken zonder Quiermo Dumay 21 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 23 uur geleden
Afbeelding
GVVV in rouw door overlijden vrijwilligster Agaath Hocqué: 'Dit slaat in als een bom' 27 nov., 14:22
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 27 nov., 13:55