Afbeelding
De Merino's

Chris van den Dikkenberg stopt als voorzitter De Merino’s

Voetbal

VEENENDAAL Chris van den Dikkenberg stopt als voorzitter van voetbalvereniging De Merino’s. Hij is een eigen bedrijf gestart en wil zijn tijd volledig gebruiken om dat bedrijf op te bouwen. De komende periode gaat de vereniging op zoek naar een nieuwe preses en dan treedt Van den Dikkenberg eind juni af.

Het besluit van Van den Dikkenberg wordt wereldkundig gemaakt op het moment dat de sport- en voetbalwereld weer steeds verder opent. ,,Na weken weer stil gelegen te hebben, mogen we nu alweer ruim twee weken lekker in competitieverband voetballen. Een heel fijn gevoel is dat om op zaterdag weer tussen al die sportende teams te lopen en het plezier van het voetbal te kunnen zien. Dit van jong tot oud en gelukkig ook weer met publiek erbij. Voor mij als voorzitter is er niets mooier dan een geheel actieve vereniging weer volop met het mooie voetbalspel bezig te zien. Zowel doordeweeks met trainen als ook op zaterdag tegen onze bezoekende verenigingen”, aldus Van den Dikkenberg op de website van De Merino’s.

,,Toen ik als voorzitter een paar jaar geleden begon kon ik me absoluut niet voorstellen dat we druk zouden zijn met maatregelen voor de sport, horeca en QR-codes. Maar ook niet dat ik door verandering in de werksfeer, door een eigen bedrijf te beginnen, nu bekend moet maken dat ik ga stoppen als voorzitter per eind van dit seizoen. Na hele mooie jaren als voorzitter heb ik een aantal weken geleden mijn keuze aan het bestuur bekend gemaakt. Ik ga mijn tijd geheel vrijmaken om aan mijn eigen bedrijf te bouwen.”

De Merino’s houdt op 23 maart een algemene ledenvergadering waarop een nieuwe voorzitter gekozen moet gaan worden.

advertentie
advertentie
Foto uit archief.
Van Gent Finaleweken: Van de Zandschulp onderuit in Madrid 1 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 6 uur geleden
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 7 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 8 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 9 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 12 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 14 uur geleden