Afbeelding
De Merino's

Chris van den Dikkenberg stopt als voorzitter De Merino’s

Voetbal

VEENENDAAL Chris van den Dikkenberg stopt als voorzitter van voetbalvereniging De Merino’s. Hij is een eigen bedrijf gestart en wil zijn tijd volledig gebruiken om dat bedrijf op te bouwen. De komende periode gaat de vereniging op zoek naar een nieuwe preses en dan treedt Van den Dikkenberg eind juni af.

Het besluit van Van den Dikkenberg wordt wereldkundig gemaakt op het moment dat de sport- en voetbalwereld weer steeds verder opent. ,,Na weken weer stil gelegen te hebben, mogen we nu alweer ruim twee weken lekker in competitieverband voetballen. Een heel fijn gevoel is dat om op zaterdag weer tussen al die sportende teams te lopen en het plezier van het voetbal te kunnen zien. Dit van jong tot oud en gelukkig ook weer met publiek erbij. Voor mij als voorzitter is er niets mooier dan een geheel actieve vereniging weer volop met het mooie voetbalspel bezig te zien. Zowel doordeweeks met trainen als ook op zaterdag tegen onze bezoekende verenigingen”, aldus Van den Dikkenberg op de website van De Merino’s.

,,Toen ik als voorzitter een paar jaar geleden begon kon ik me absoluut niet voorstellen dat we druk zouden zijn met maatregelen voor de sport, horeca en QR-codes. Maar ook niet dat ik door verandering in de werksfeer, door een eigen bedrijf te beginnen, nu bekend moet maken dat ik ga stoppen als voorzitter per eind van dit seizoen. Na hele mooie jaren als voorzitter heb ik een aantal weken geleden mijn keuze aan het bestuur bekend gemaakt. Ik ga mijn tijd geheel vrijmaken om aan mijn eigen bedrijf te bouwen.”

De Merino’s houdt op 23 maart een algemene ledenvergadering waarop een nieuwe voorzitter gekozen moet gaan worden.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 1 uur geleden
Afbeelding
'Veel spannende wedstrijden bij Hang On Run 2023' 4 uur geleden
Afbeelding
Groene stroom voor de sportvoorzieningen van de gemeente Veenendaal 9 uur geleden
Afbeelding
GVVV enkele weken zonder Quiermo Dumay 21 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 23 uur geleden
Afbeelding
GVVV in rouw door overlijden vrijwilligster Agaath Hocqué: 'Dit slaat in als een bom' 27 nov., 14:22
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 27 nov., 13:55