Afbeelding
TC Veenendaal

Shem Boersma vertrekt bij De Merino’s en komt VV Veenendaal versterken: ‘Een buitenkansje’

Voetbal

VEENENDAAL Voetbalvereniging Veenendaal heeft zich voor volgend seizoen versterkt met een nieuwe aanvaller. Shem Boersma komt over van De Merino’s en moet samen met nieuwe aanwinst Elco van der Klift en huidige spits Rodney van Klooster ervoor gaan zorgen dat volgend seizoen de doelpunten gemaakt gaan worden.

door Siem van Eck 

,,We zijn heel blij met de komst van Shem en hebben samen met onze andere aanvallende versterkingen hiermee onze voorhoede voor volgend seizoen op orde’’, aldus Dennis van Donselaar namens de technische commissie van Veenendaal. 

De 22-jarige linksbenige aanvaller zoekt speeltijd en hoopt deze te vinden bij Veenendaal. In zijn jonge voetballoopbaan promoveerde Shem al tweemaal met De Zouaven van de tweede klasse naar uiteindelijk de hoofdklasse. Ongelukkige blessures zorgden ervoor dat hij een profcarrière misliep bij FC Twente en Heerenveen en zijn studie bracht hem uiteindelijk naar onze regio. Door omstandigheden ziet Shem zich genoodzaakt om per direct te stoppen bij De Merino’s, echter kiest hij er vol overtuiging voor om volgend seizoen mee te werken aan de ambities van Veenendaal en daar belangrijk te zijn.

Dit zijn buitenkansjes die zelden voorbijkomen

MOOI  ,,Ik was erg blij met het telefoontje van Veenendaal en voelde direct een goede klik met de TC en vindt de ambitie van de club een zeer mooi streven. Daarom kies ik met heel veel plezier voor deze mooie club en hoop ik mijn steentje bij te dragen aan de zo gewenste promotie’’, aldus Boersma.

,,Dit zijn buitenkansjes die zelden voorbijkomen, dus die grijpen we met beide handen aan’’, eindigt Van Donselaar. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 1 uur geleden
Afbeelding
'Veel spannende wedstrijden bij Hang On Run 2023' 4 uur geleden
Afbeelding
Groene stroom voor de sportvoorzieningen van de gemeente Veenendaal 9 uur geleden
Afbeelding
GVVV enkele weken zonder Quiermo Dumay 21 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 23 uur geleden
Afbeelding
GVVV in rouw door overlijden vrijwilligster Agaath Hocqué: 'Dit slaat in als een bom' 27 nov., 14:22
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 27 nov., 13:55