Pim Brouwer, Rob Jonker, Marcel van Amerongen en Frank van Remmerden
Pim Brouwer, Rob Jonker, Marcel van Amerongen en Frank van Remmerden Njoya League

Veenendaals succes op Njoya League; ‘Het smaakt naar meer’

Overig

VEENENDAAL Gister kwamen vier Veenendaalse sporters van CrossFit Veenendaal in actie tijdens een wedstrijd van de Njoya League. Frank van Remmerden en Pim Brouwer vormden een buddyteam en Marcel van Amerongen en Rob Jonker vormden het tweede Veenendaalse buddyteam.

Door Job Boers

De zesde editie van de Njoya League-wedstrijd vond gister plaats in de Fitfair Jaarbeurs. Frank van Remmerden en Pim Brouwer hebben met een podiumplek een schitterende resultaat behaald. Ze zijn derde geworden. Marcel van Amerongen en Rob Jonker zijn zevende geworden in de buddywedstrijd.

Jonker vertelde afgelopen week dat hij uitkeek naar de wedstrijd, al wist hij nog niet exact wat hij kon verwachten van hoe sterk het deelnemersveld zou zijn. Jonker en van Amerongen werden bij de vorige editie vierde. ,,Het niveau lag hoger dan vorig jaar. De verschillen waren klein, maar dat is juist ook het leuke van CrossFit. Elke rep kan het verschil maken’’, aldus Jonker.

Van Remmerden en Brouwer hadden al enkele jaren niet meer deelgenomen aan een CrossFit-wedstrijd, met de derde plek hebben ze het dan ook meer dan naar behoren gedaan. ,,We zijn blij dat dat we onze eerste CrossFit-wedstrijd sinds tien jaar gelijk op het podium staan. Ja, dit smaakt zeker naar meer’’, aldus de gemotiveerde crossfitters.

advertentie
advertentie
Afbeelding
De Merino's huldigt jubilarissen 9 uur geleden
Afbeelding
Warmrijden voor Veenendaal-Veenendaal: win jij een prijs in onze fotowedstrijd? 12 uur geleden
Afbeelding
Zeven leden DOVO benoemd tot lid van verdienste 15 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 5 15 uur geleden
Afbeelding
Geweldige Europese prestaties voor Ebben en Wilschut: 'Het is heel fijn dat het harde werken beloond wordt' 2 feb, 12:03
Afbeelding
GVVV haalt opnieuw verdediger van IJsselmeervogels 2 feb, 11:15
Afbeelding
GVVV haalt ervaren verdediger van IJsselmeervogels 2 feb, 08:29