Afbeelding
Jeroen van der Veer

Ryan Holman krijgt afscheid om van te dromen

Voetbal

VEENENDAAL Spelen tegen je oude ploeg, de 1-0 maken en dan ook nog eens van het veld gedragen worden. Ryan Holman kreeg zaterdagmiddag een afscheid om van te dromen. De linksbenige speler van De Merino's kondigde afgelopen seizoen aan te stoppen, maar door het coronavirus kon hij niet op de juiste manier afscheid nemen van zijn geliefde spelletje.

door Jeroen van der Veer

Daarom stond Holman zaterdagmiddag aan de aftrap in het oefenduel tussen De Merino's en GVVV (1-3, klik hier voor het verslag). Als linksback deed hij het zeker niet onverdienstelijk en nog altijd liet hij zien over veel spelinzicht te beschikken. 

Waar iedereen op hoopten, gebeurde daadwerkelijk. Na een minuut of twintig kwam er een vrije trap voor het doel van GVVV en legde Holman nog één keer aan. De bal ging via de muur het doel in en daardoor scoorde de linkspoot in 'zijn afscheidswedstrijd' de 1-0. 

Nog voor de rust werd de goedlachse inwoner van Veenendaal naar de kant gehaald en kwam er echt een einde aan zijn voetbalcarrière. Jos Henken en Joop de Bruin tilden de dertiger op en met Holman op de schouders werd hij van het veld gedragen. Aankomend seizoen zal Holman assistent-trainer bij De Merino's zijn.  

advertentie
advertentie
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 1 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 1 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 4 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 6 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 21 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17