Hockeyclinic voor de jongste jeugd
Hockeyclinic voor de jongste jeugd Inge van de Bor

Groots begin jubileumweekend Spitsbergen: ‘Dit weekend gaat de boeken in’

Hockey

VEENENDAAL Afgelopen week hebben we met betrokkenen van de hockeyclub teruggekeken op 40 jaar ‘Spits’. Tevens hebben we vooruitgekeken op onder andere dit jubileumweekend. Gisteravond begonnen de feestelijke activiteiten met een feestmiddag voor de jongste jeugd waarbij er tijdens de feestmiddag ook een hockeyclinic werd gegeven. Voor de jongste junioren was er in de avond een Spitsdisco waar DJ Darryl Devaio voor de muziek zorgde. Stuif Evenementen verzorgde de aankleding van de dag. 

Door Job Boers

,,Gister was geweldig, er kwamen veel mensen naar het sportpark en de sfeer was onwijs leuk. Als gisteravond een voorbode is voor de rest van het weekend, dan gaat het grandioos worden. We zijn vandaag weer volop in de weer met nieuwe activiteiten. Ja, er hangt een sfeer dat we met z’n allen ervoor zorgen dat dit een onvergetelijk weekend wordt. Dit weekend gaat de boeken in.’’

In de avond verloren de dames 1 in de Silver Cup van Deventer dames 1, waar later dit weekend een verslag online van komt. Vandaag is er voor de ouders van de leden én voor andere belangstellenden een lustrumborrel en wordt een oldskool hockeyfeest gehouden. 

Het feestelijke weekend wordt morgen afgesloten voor alle senioren, oud leden, sponsoren, vrijwilligers en andere belangstellenden door het glas te heffen op het lustrum en een ouderwetse zondagmiddag met elkaar te herbeleven. Oprichter Ger Wegener en een aantal andere prominente oud-leden zijn hierbij aanwezig.


VMHC hockey - Edward van ‘t Zelfde


Stuif Evenementen - VMHC Spitsbergen

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 1 uur geleden
Afbeelding
Johan Blad stopt als bestuurslid DOVO 15 uur geleden
Afbeelding
Lucas Goené loopt leerzame NK Cross: ‘Het was me een wedstrijdje wel’ 17 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 17 uur geleden
Afbeelding
Schoofs en Visscher komen elkaar niet tegen in finale Kyotec Open 18 uur geleden
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 21 uur geleden
Afbeelding
The Dance Center behaalt mooie resultaten op tweede wedstrijd: ‘We zijn super trots’ 23 uur geleden