AXA Valleirenners

Mitchell Vink wint AXA Valleirennerscriterium

Wielrennen Wielerronde Veenendaal-Veenendaal

VEENENDAAL De Veenendaler Mitchell Vink heeft het avondcriterium van AXA Valleirenners in de Sportklasse gewonnen. Antoine Quint won de wedstrijd bij de Nieuwelingen. ,,Ik heb genoten en mooi om te winnen in je eigen woonplaats”, aldus Vink.

AXA Valleirenners organiseerde rond het parcours van de wielerklassieker Veenendaal-Veenendaal twee avondcriteriums, voor Nieuwelingen en voor de Sportklasse. Beide wedstrijden gingen over veertig kilometer en werden verreden op het stratenparcours Kerkewijk-Duivenwal-Kanaalweg-Lindenlaan en Goeie Spoor.

De wedstrijd bij de Nieuwelingen werd uiteindelijk beslist in een sprint tussen Antoine Quint en Jente Derksen. Quint won deze sprint, Mads de Roos werd derde.

Ook bij de Sportklasse ontstonden er verschillende groepen. De kopgroep van vijf renners maakte zich op voor de eindsprint, waar uiteindelijk Mitchell Vink, Edwin Krijgh en Roy Andes daadwerkelijk om de podiumplaatsen sprintten. Vink won, voor Krijgh en Andes.

Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 7 uur geleden
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 12 uur geleden
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 15 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 16 uur geleden
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28
Jan van Willige.
Van Gent Finaleweken: keeper Jan van Willige verlaat GVVV ondanks eerdere verlenging toch 22 apr, 19:41
Van Gent Finaleweken: Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl (video) 22 apr, 17:30