* Archieffoto
* Archieffoto VZC Veenendaal

Valse start voor VZC: ‘Accepteren, evalueren en leren’

Waterpolo

VEENENDAAL De verwachtingen waren hooggespannen, maar de waterpoloheren van VZC hebben de eerste wedstrijd van het seizoen verloren. Bij Aqua Novio ging de mannen van Guido Schreuder met 15-10 onderuit. 

door Jeroen van der Veer

Het moet gezegd worden; het heeft VZC niet meegezeten in de voorbereiding op dit duel en in de eerste periode zag de ploeg Max Kunz ook verdwijnen door een definitieve uitsluiting. Hierdoor moest het één en ander veranderen en dat kwam het spel niet ten goede.

 ,,We hielden ons niet aan de gemaakte afspraken”, baalde Schreuder na de nederlaag. ,,Daarom baal ik ontzettend; we hebben niet van Aqua Novio verloren, maar van onszelf.”

Na de derde periode stond het 11-9 en leek VZC zich op te maken voor een eindsprint. Toch kwam deze er niet en verloren de Veenendalers met 15-10. ,,De groep is teleurgesteld in zichzelf en dat is een goed teken. We zien dit als een valse start. Accepteren, evalueren en leren; dat is wat we nu moeten doen en het volgende week herstellen.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 1 uur geleden
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 1 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 3 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 3 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 6 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 8 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 23 uur geleden