Reggi van de Heuvel (Archieffoto)
Reggi van de Heuvel (Archieffoto) @tedxmedia

SV Panter vermaakt publiek met korfbaluitslag: ‘We komen eindelijk in een goede flow’

Voetbal

VEENENDAAL In een waar doelpuntenfestijn heeft SV Panter goede zaken gedaan. Met een 6-4 zege op VVZ’49 kan de ploeg van Bertho van Neerbos weer naar boven kijken in de vierde klasse.

door Rick Praamstra

Al na tien minuten komt Panter op voorsprong via Harmen Diepgrond. Een doelpunten uit het boekje volgens assistent-trainer Alfred Lieuwen. ,,Harmen neemt goed aan na een geweldige pass, draait weg van zijn tegenstander en scoort via de tweede paal.”

Na slecht uitverdedigen komt de ploeg uit Soest op 1-1. De vierdeklasser is echter niet van slag, meent Lieuwen. ,,We bleven lekker doorvoetballen en creëerden weer kansen en via tweemaal Reggi van de Heuvel komen we op 3-1. Er werden ook nog twee doelpunten afgekeurd wegens buitenspel. Daar hadden we twijfels bij, maar we moeten maar geloven dat het zo was.”

VVZ brengt de spanning vlak voor rust terug en Panter verwacht een offensief van de gasten. ,,Daar bleek niets van waar. Het viel reuze mee, ook door ons goede spel. Via twee keer Nick van Kooten en Yannic van de Bovenkamp kom je op 6-2.”

De concentratie valt daarna weg waardoor VVZ in de eindfase nog twee keer kan scoren. ,,Jammer, maar we kunnen door de zege weer naar boven kijken. Drie punten halen is nu gewoon het streven. We zitten eindelijk in een goede flow. We hebben veel blessures gehad, maar nu is iedereen weer een beetje fit aan het worden. Dan zie je dat wij best een leuke ploeg hebben.”

advertentie
advertentie
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 1 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 2 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 18 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26