Wim van Dijk en Gerard van Gerenstein zijn al 65 jaar lid van de vereniging die zijn 75-jarige bestaan vierde.
Wim van Dijk en Gerard van Gerenstein zijn al 65 jaar lid van de vereniging die zijn 75-jarige bestaan vierde. Robert Modderkolk/GVVV

GVVV zet 22 jubilarissen in de bloemetjes

Voetbal

VEENENDAAL Voetbalvereniging GVVV heeft afgelopen week 22 jubilarissen gehuldigd die al vele jaren lid zijn van de club. In totaal was het groot aantal jubilarissen dit jaar goed voor 885 jaar lidmaatschap. 

In de week dat de club 75 jaar bestond, werd tijdens de receptie afgelopen dinsdagavond een moment gepland voor de huldiging van liefst 22 jubilarissen. De trouwe blauwen ontvingen een speldje, een speciale jubileumuitgave van de Heineken Magnum en een bos bloemen. Het volle clubhuis deed enthousiast de handen op elkaar voor de jubilarissen.

Leden van het eerste uur. Zo kun je Wim van Dijk en Gerard van Gerenstein wel noemen. Het tweetal ontving na lovende woorden van voorzitter Wilfried Bruijnzeels de verdiende presentjes ter ere van hun 65-jarig lidmaatschap. Bram Hoogendoorn en Dirk van Binsbergen werden gehuldigd voor een lidmaatschap van zestig jaar. 


Bram Hoogendoorn en Dirk van Binsbergen werden gehuldigd voor 60 jaar lidmaatschap. - Robert Modderkolk/GVVV

Nelis Leppers, Rinie van de Lustgraaf, Henny van de Heuvel, Fred Roseboom en Robert de Vries zijn liefst 50 jaar lid van de vereniging. Voor Aart Navest, Nico van Hoeflaken, Marco Budding, Martin van Hardeveld en Herry van Holland was het ook een mooie avond, want zij werden gehuldigd voor hun 40-jarige lidmaatschap.


Jubilarissen die al 50 jaar lid zijn van GVVV. - Robert Modderkolk/GVVV


Veertig jaar lid van GVVV. - Robert Modderkolk/GVVV

De grootste vertegenwoordiging zat bij de 25-jarige jubilarissen. Liefst acht blauwen behaalden onlangs de eerste mijlpaal in het lidmaatschap bij GVVV. Lidmaatschap vanaf de geboorte of trouw gebleven na het spelen in de jeugdopleiding, de verhalen bij Dennis Donkervoort, Erwin Gerritsen, Erik Roseboom, Robin van Ooijik, Chris Septer, Robbert van der Laan, Michael van der Poel en Youri van Doorn liepen uiteen. De gezamenlijke factor was hun blauwe hart.


Gehuldigd voor 25 jaar lidmaatschap van GVVV. - Robert Modderkolk/GVVV

Het lukte niet alle jubilarissen om aanwezig te zijn tijdens onze receptie. Degenen die er niet bij konden zijn ontvangen binnenkort alsnog de presentjes uit handen van de vereniging.

advertentie
advertentie
Afbeelding
De Merino's huldigt jubilarissen 9 uur geleden
Afbeelding
Warmrijden voor Veenendaal-Veenendaal: win jij een prijs in onze fotowedstrijd? 12 uur geleden
Afbeelding
Zeven leden DOVO benoemd tot lid van verdienste 15 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 5 16 uur geleden
Afbeelding
Geweldige Europese prestaties voor Ebben en Wilschut: 'Het is heel fijn dat het harde werken beloond wordt' 2 feb, 12:03
Afbeelding
GVVV haalt opnieuw verdediger van IJsselmeervogels 2 feb, 11:15
Afbeelding
GVVV haalt ervaren verdediger van IJsselmeervogels 2 feb, 08:29