Wim van Dijk en Gerard van Gerenstein zijn al 65 jaar lid van de vereniging die zijn 75-jarige bestaan vierde.
Wim van Dijk en Gerard van Gerenstein zijn al 65 jaar lid van de vereniging die zijn 75-jarige bestaan vierde. Robert Modderkolk/GVVV

GVVV zet 22 jubilarissen in de bloemetjes

Voetbal

VEENENDAAL Voetbalvereniging GVVV heeft afgelopen week 22 jubilarissen gehuldigd die al vele jaren lid zijn van de club. In totaal was het groot aantal jubilarissen dit jaar goed voor 885 jaar lidmaatschap. 

In de week dat de club 75 jaar bestond, werd tijdens de receptie afgelopen dinsdagavond een moment gepland voor de huldiging van liefst 22 jubilarissen. De trouwe blauwen ontvingen een speldje, een speciale jubileumuitgave van de Heineken Magnum en een bos bloemen. Het volle clubhuis deed enthousiast de handen op elkaar voor de jubilarissen.

Leden van het eerste uur. Zo kun je Wim van Dijk en Gerard van Gerenstein wel noemen. Het tweetal ontving na lovende woorden van voorzitter Wilfried Bruijnzeels de verdiende presentjes ter ere van hun 65-jarig lidmaatschap. Bram Hoogendoorn en Dirk van Binsbergen werden gehuldigd voor een lidmaatschap van zestig jaar. 


Bram Hoogendoorn en Dirk van Binsbergen werden gehuldigd voor 60 jaar lidmaatschap. - Robert Modderkolk/GVVV

Nelis Leppers, Rinie van de Lustgraaf, Henny van de Heuvel, Fred Roseboom en Robert de Vries zijn liefst 50 jaar lid van de vereniging. Voor Aart Navest, Nico van Hoeflaken, Marco Budding, Martin van Hardeveld en Herry van Holland was het ook een mooie avond, want zij werden gehuldigd voor hun 40-jarige lidmaatschap.


Jubilarissen die al 50 jaar lid zijn van GVVV. - Robert Modderkolk/GVVV


Veertig jaar lid van GVVV. - Robert Modderkolk/GVVV

De grootste vertegenwoordiging zat bij de 25-jarige jubilarissen. Liefst acht blauwen behaalden onlangs de eerste mijlpaal in het lidmaatschap bij GVVV. Lidmaatschap vanaf de geboorte of trouw gebleven na het spelen in de jeugdopleiding, de verhalen bij Dennis Donkervoort, Erwin Gerritsen, Erik Roseboom, Robin van Ooijik, Chris Septer, Robbert van der Laan, Michael van der Poel en Youri van Doorn liepen uiteen. De gezamenlijke factor was hun blauwe hart.


Gehuldigd voor 25 jaar lidmaatschap van GVVV. - Robert Modderkolk/GVVV

Het lukte niet alle jubilarissen om aanwezig te zijn tijdens onze receptie. Degenen die er niet bij konden zijn ontvangen binnenkort alsnog de presentjes uit handen van de vereniging.

advertentie
advertentie
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 36 minuten geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 1 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 17 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26