Afbeelding
GVVV

GVVV toont veerkracht in oefenduel tegen De Treffers

Voetbal

VEENENDAAL GVVV heeft zaterdag veerkracht getoond in het oefenduel tegen De Treffers. Op het eigen sportpark Panhuis kwamen de Veenendalers twee keer op achterstand, maar twee keer ook kwam GVVV op gelijke hoogte. Het duel eindigde in 2-2.

GVVV begon sterk tegen de ploeg uit Groesbeek. Er waren kansen voor Genrich Sillé, Ilias Latif en Byron Burgering, maar zij vonden het net niet. Na de drinkpauze liet de tweede divisionist zich meer gelden. GVVV kwam onder druk te staan en De Treffers drong aan, maar ook de Veenendalers bleven gevaarlijk, vooral Barry Maguire was dicht bij een treffer. Op slag van rust was het toch De Treffers dat op voorsprong kwam: Coen Maertzdorf maakte de 0-1.

Na rust was het eerste gevaar van De Treffers, dat de lat raakte. Maar het was GVVV dat niet veel later op 1-1 kwam, via Quincy Veenhof. De Treffers kwam enkele minuten later opnieuw op voorsprong toen Willem van Dekker de 1-2 aantekende. Het waren de bezoekers die het duel vervolgens onder controle leek te hebben, maar dik tien minuten voor tijd kwam GVVV toch weer op gelijke hoogte. Een vrije trap van Maguire belandde op de elleboog van een verdediger van De Treffers: strafschop. Burgering wist daar wel raad mee en bepaalde de eindstand op 2-2.

Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 1 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 16 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17