Afbeelding
@tedxmedia

Van Gent Finaleweken: GVVV verliest tegen Kozakken Boys: ‘Het was een collectief falen’

Voetbal

VEENENDAAL In de strijd om handhaving in de tweede divisie heeft GVVV in de eerste wedstrijd van de finale verloren tegen Kozakken Boys. Het speelde een matige wedstrijd en had moeite creatief te zijn om zo tot scoren te komen:,,Het was een collectief falen’’, aldus trainer Gery Vink na de 3-1 nederlaag van woensdagavond. 

door Siem van Eck

,,Het is een terechte nederlaag op basis van de gehele wedstrijd. Kozakken Boys was gewoon de betere ploeg. In het eerste halfuur waren we totaal niet in de wedstrijd en kwamen we op 1-0 achterstand. Gelukkig scoorde Justin Spies nog voor de rust de gelijkmaker. Na de rust speelden we wel wat stabieler maar hebben we aanvallend niks gecreëerd. Verdedigend maakten we twee slordige foutjes en kon Kozakken Boys nog twee doelpunten maken.’’ 

Misschien hebben we al ons kruit verschoten in de afgelopen wedstrijden

,,Misschien hebben we al ons kruit verschoten in de afgelopen wedstrijden. We hebben natuurlijk de laatste paar wedstrijden genoeg goals gemaakt en genoeg kansen gecreëerd. Maar dat hebben we vandaag ook nagelaten. Ik ga nu even rustig nadenken over aankomende zaterdag. Het is nu nog allemaal vers en de teleurstelling is groot. Dus we moeten in ieder geval er morgen weer voor zorgen dat iedereen positieve energie heeft. We moeten zaterdag spelen om te winnen en minimaal twee goals maken. Dus daar zullen we ook naar moeten gaan spelen’’, eindigt de trainer.

advertentie
Afbeelding
Botic van de Zandschulp in drie sets onderuit tegen Nadal 5 uur geleden
Afbeelding
Mitchell Vink boekt winst in Wielerronde Scherpenzeel 12 uur geleden
Afbeelding
Marjolein en Thom Delno winnen clubkampioenschappen VZC 19 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp naar vierde ronde op Wimbledon 2 jul, 16:17
Afbeelding
Van de Zandschulp wil voorbeeld Van Rijthoven volgen op Wimbledon 2 jul, 08:35
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in vijf sets in dubbelspel Wimbledon 1 jul, 18:33
Afbeelding
Van de Zandschulp zaterdag tweede wedstrijd op baan 2 Wimbledon 1 jul, 17:50