Afbeelding
@tedxmedia

Van Gent Finaleweken: DOVO verliest in Barendrecht: ‘We hadden ze meer pijn moeten doen’

Voetbal

VEENENDAAL DOVO kon zijn winnende reeks van de afgelopen weken niet doortrekken deze zaterdag. Het team verloor met 3-1 in een uitwedstrijd tegen Barendrecht. ,,We moeten realistisch zijn. Barendrecht is een ervaren ploeg en wij hadden ze meer pijn moeten doen’’, aldus trainer Florian Wolf.

door Siem van Eck 

,,We startten de eerste twintig minuten heel goed. We schoten ook direct een bal op de paal met Lulinho Martins. Daarnaast hadden we veel momenten dichtbij de zestien, waar we het vier tegen drie konden uitspelen. Dat deden we niet goed; we hadden op 0-1 moeten komen. Het eerste tegendoelpunt was een cadeautje, dat zag er niet uit. Zij veroverden de bal op het middenveld, gaven een steekbal, en daarna lag de bal direct in het mandje. Tot dat moment waren ze niet bij onze goal geweest.’’

,,We kwamen goed uit de kleedkamer, met onder andere Guido van Dijk. Hij zette ons met een kopbal op een gelijkspel. Ook zijn energie en inzet was te merken op het veld. Het geloof was terug in de ploeg, maar tien minuten later was het alweer 2-1. Timo Pluk schoot de bal nog op onderkant lat. En die zat er naar mijn mening in, maar de bal spatte uit het doel. Dat was moeilijk te zien voor de grensrechter. We hebben veel goede momenten gehad, zo ook met Mathijs van Nispen die op de kruising schoot. Er waren voldoende momenten om te scoren, alleen was het uiteindelijk niet genoeg’’, eindigt de trainer. 

advertentie
Afbeelding
Botic van de Zandschulp in drie sets onderuit tegen Nadal 4 uur geleden
Afbeelding
Mitchell Vink boekt winst in Wielerronde Scherpenzeel 11 uur geleden
Afbeelding
Marjolein en Thom Delno winnen clubkampioenschappen VZC 19 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp naar vierde ronde op Wimbledon 2 jul, 16:17
Afbeelding
Van de Zandschulp wil voorbeeld Van Rijthoven volgen op Wimbledon 2 jul, 08:35
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in vijf sets in dubbelspel Wimbledon 1 jul, 18:33
Afbeelding
Van de Zandschulp zaterdag tweede wedstrijd op baan 2 Wimbledon 1 jul, 17:50