Afbeelding
ZVC Veenendaal

Vierde editie zaalvoetbaltoernooi voor jeugd in meivakantie

Voetbal

VEENENDAAL Na drie keer te moeten overslaan kan het vierde Hatchtech jeugdzaalvoetbaltoenooi van ZVC dit jaar weer doorgaan. Jeugd van 12 tot en met 17 jaar kan op vrijdag 6 mei meedoen aan het toernooi. Teams kunnen zich nog aanmelden.

,,Hoofdsponsor Hatchtech en ZVC Veenendaal zijn maatschappelijk betrokken, samen vinden wij het belangrijk dat de jeugd aan sport kan doen”, aldus ZVC. ,,Daarom was in februari 2019 de eerste editie van het Hatchtech zaalvoetbaltoernooi. Een toernooi dat begeleid wordt door de spelers van ZVC 1 en helemaal gratis is.”

De vierde editie van het toernooi is dus op 6 mei. In de ochtend is er plek voor acht teams in de leeftijd O12-O14, zij spelen wedstrijden van 8.30 tot 12.30. In de middag is er plek voor acht teams in de leeftijd O15-O17, de wedstrijden zijn dan van 13.00 tot 17.00. 

Er is in beide categorieën nog plek voor extra teams. ,,Dit kunnen bestaande teams van verenigingen zijn, maar ook vriendenteams. Er moet wel een volwassen begeleider bij zijn”, aldus ZVC. Aanmelden (als team) kan door een mail te sturen naar jeugd@zvc-veenendaal.nl 

advertentie
Afbeelding
Botic van de Zandschulp in drie sets onderuit tegen Nadal 3 uur geleden
Afbeelding
Mitchell Vink boekt winst in Wielerronde Scherpenzeel 11 uur geleden
Afbeelding
Marjolein en Thom Delno winnen clubkampioenschappen VZC 18 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp naar vierde ronde op Wimbledon 2 jul, 16:17
Afbeelding
Van de Zandschulp wil voorbeeld Van Rijthoven volgen op Wimbledon 2 jul, 08:35
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in vijf sets in dubbelspel Wimbledon 1 jul, 18:33
Afbeelding
Van de Zandschulp zaterdag tweede wedstrijd op baan 2 Wimbledon 1 jul, 17:50