Afbeelding
DOVO

DOVO rouwt om overlijden voormalig vrijwilliger van het jaar

Voetbal

VEENENDAAL Bij voetbalvereniging DOVO is verdriet en rouw om het plotselinge overlijden van Henk Westendorp. Hij was jarenlang actief als vrijwilliger van de club en werd in 2019 benoemd tot vrijwilliger van het jaar. Henk Westendorp is 65 jaar geworden.

,,Henk was al actief als vrijwilliger, maar werd in 2002 ook lid van DOVO. Hij zette zich voor onze club vele jaren in als vrijwilliger achter de bar. Henk was de spil bij DOVO bij het opstarten van de activiteiten op zaterdagmorgen. Hij opende iedere zaterdagmorgen voor dag en dauw de kantine. Om daarna een bardienst te draaien en iedereen in de vroege uurtjes al van een heerlijk bakje koffie te voorzien. Vervolgens stond Henk ’s middags weer een paar uur als gastheer achter de bar”, schrijft DOVO-voorzitter Bert Septer op de website van de club.

,,Henk vervulde zijn rol achter de bar op een voor DOVO waardige wijze. Een sympathieke en sociale man. En een zeer klantvriendelijke gastheer in onze kantine. We zijn trots op Henk en wat hij als vrijwilliger voor DOVO heeft gedaan. We zullen hem bij DOVO missen. En niet alleen als vrijwilliger, maar ook als mens.”

advertentie
advertentie
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 42 minuten geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 43 minuten geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 4 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 5 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 21 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17