Afbeelding
Jeroen van der Veer

VRC haalt aanvallende versterking van DOVO

Voetbal

VEENENDAAL VRC heeft zich voor komend seizoen versterkt met een spits. Sam Schoeman maakt de overstap van DOVO naar sportpark Spitsbergen.

,,Sam is een zeer ambitieuze, talentvolle en jeugdige speler en past goed in het plaatje van de eveneens ambitieuze, nieuwe trainer Niels ten Have. Als technische commissie zijn we zeer trots op het feit dat Sam heeft gekozen voor VRC”, laat de technische commissie van VRC weten.

Voor de 20-jarige Schoeman is de overstap een bewuste keuze op zoek naar meer speelminuten. ,,Ik heb mijn hele voetballeven bij DOVO gespeeld en speel nu sinds 3 jaar in het eerste elftal van DOVO. Hier heb ik mijzelf goed kunnen ontwikkelen als speler, maar ik ben nu toe aan een volgende stap: het maken van veel speelminuten. In een mooi team, met veel jongens die ik al ken en een goede, jonge, ambitieuze trainer.”

,,Ik heb het Cios afgerond en ben nu bezig met een personal training/voeding opleiding om hierin mijn eigen onderneming te gaan starten. Verder ben ik samen met mijn broer Mike een kledingmerk begonnen”, vervolgt Schoeman. ,,Ik ben erg ambitieus en zie aan alles dat VRC dat ook is en wil graag met VRC de stap gaan zetten naar een mooi seizoen vol met nieuwe uitdagingen en doelstellingen.”

advertentie
Afbeelding
Botic van de Zandschulp in drie sets onderuit tegen Nadal 5 uur geleden
Afbeelding
Mitchell Vink boekt winst in Wielerronde Scherpenzeel 12 uur geleden
Afbeelding
Marjolein en Thom Delno winnen clubkampioenschappen VZC 20 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp naar vierde ronde op Wimbledon 2 jul, 16:17
Afbeelding
Van de Zandschulp wil voorbeeld Van Rijthoven volgen op Wimbledon 2 jul, 08:35
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in vijf sets in dubbelspel Wimbledon 1 jul, 18:33
Afbeelding
Van de Zandschulp zaterdag tweede wedstrijd op baan 2 Wimbledon 1 jul, 17:50