Alfred van Doorn blij na het maken van zijn doelpunt
Alfred van Doorn blij na het maken van zijn doelpunt Ted Walker

‘Te gemotiveerd’ Veenendaal wint met maar 1-0 van Hoevelaken

VEENENDAAL Een magere winst deze zaterdag voor VV Veenendaal tegen Hoevelaken. De thuiswedstrijd eindigde in een 1-0: ,,Ik denk dat we zo gemotiveerd zijn om te scoren, dat we soms net even de rust missen’’, aldus trainer Tom Gesgarz.

door Siem van Eck

,,In de eerste helft waren wij de bovenliggende partij, wij kwamen weer vaak bij hun zestien maar het schort ons toch in die eindpass. Waar we de eerste tien minuten even moesten zoeken van ‘hoe gaan we het verdedigend oppakken tegen deze gasten’, vind ik eigenlijk dat wij genoeg kansen kregen. Alleen dan is het de slordigheid, dat het kansjes maakt en geen doelpunten. Bram Brouwer, Mathijs Titaley en Sven van Asselt stonden vandaag achterin en ondanks dat dat jonge jongens zijn hebben ze heel volwassen verdedigd.’’

,,In de 70e minuut is het toch weer Alfred van Doorn die doorbrak op het middenveld. In een rush, bijna vanaf eigen helft, waar niemand hem kan bijhouden. En waar hij hem heel zorgvuldig in de korte hoek schoot. Daar komen we op 1-0 en zij gingen volle bak spelen. Wij kregen meerdere kansen om onze voorsprong uit te breiden. Maar dan zijn we weer te gehaast. Mathijs haalde nog een bal van de lijn bij een corner en dan zie je dat het ons vandaag wel gelukt is de 0 te houden. Dat is ook echt een teamprestaties, dus dat is wel zeer positief”, aldus Gesgarz.

Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 13 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02