Afbeelding
GVVV/Stefan Koops

Certificaat Regionale Jeugdopleiding uitgereikt aan GVVV

Voetbal

VEENENDAAL De certificering van de GVVV-jeugdopleiding op regionaal niveau is officieel afgerond. De KNVB overhandigde afgelopen zaterdag het certificaat aan de betrokkenen.

Het was een unieke stap die GVVV in februari zette. In drie jaar tijd verbeterde de GVVV-jeugdopleiding het niveau van Lokale Jeugdopleiding naar Regionale Jeugdopleiding. ,,Een stap die haast uniek te noemen is in voetballend Nederland. Ook de KNVB onderstreepte dat en beloonde onze jeugdopleiding tevens met een Good Practice, doordat bijna alle trainers een interne cursus hebben gevolgd. De jeugdopleiding onderscheidt zich in de regio”, aldus GVVV in een bericht op haar website.

Na een periode zonder voetbal en ruimte voor feestelijke huldigingen, was afgelopen zaterdag het juiste moment om het certificaat daadwerkelijk in ontvangst te nemen. Ria Harshagen reikte namens de KNVB het bord uit aan hoofd jeugdopleiding Jacko Stuivenberg en wedstrijdsecretaris Gert van de Haar. Het tweetal was, gezamenlijk met alle andere verantwoordelijken uit de jeugdopleiding, zeer druk bezig geweest met deze certificering als resultaat.

Verantwoordelijk bestuurslid Rene van Maasakkers bedankte de betrokkenen voor hun inzet, waarna hij hen beloonde met een grote bos bloemen. Naast Jacko Stuivenberg en Gert van de Haar waren ook Martien Terschegget (VTZ junioren), Rene van de Craats (VTZ pupillen), Cees Jansen (VTZ kader) en Marc Prins (VTZ scouting) nauw betrokken bij het certificeringsproces. Ook hoofd communicatie Youri van Doorn werd bedankt voor het redigeren en opmaken van het ingediende beleidsplan en bijlagen.

,,Om de erkenning van Regionale Jeugdopleiding te borgen en verder te verbeteren zal er de komende jaren nog veel werk verzet moeten worden”, vervolgt de club. ,,Hierin wil het bestuur verder investeren door, samen met maatschappelijke projecten, bedrijven en sponsoren aan de jeugdopleiding te binden. De jeugd bepaalt immers onze toekomst. Zowel voor jongens als meisjes wil GVVV de beste opleider zijn, om de spelers zowel op voetbaltechnisch als maatschappelijk vlak te ontwikkelen.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 12 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02