@tedxmedia

GVVV boekt opnieuw een slecht resultaat in eigen huis

VEENENDAAL Deze zaterdag heeft GVVV opnieuw verloren in een wedstrijd tegen HHC Hardenberg. Dat zorgt ervoor dat GVV hekkensluiter blijft in de tweede divisie. Het team verloor met 2-0: ,,We zijn aan het werk met de ploeg. Alleen je kan wel stellen dat 8 wedstrijden gespeeld met 1 punt dramatische cijfers zijn’’, aldus trainer Jochem Twisker.

door Siem van Eck

,,De eerste helft waren we redelijk in evenwicht. We creëerden goede kansen. In de tweede helft krijgen we het moeilijker. En voeren we in de standaard situaties niet uit wat we van tevoren op het bord afspreken.’’

In de 18e minuut denkt GVVV op voorsprong te komen. Na een steekbal van Kai Huisman neemt Joshua Patrick de bal mee en passeert de keeper. Alleen stond Patrick buitenspel. De goal wordt afgekeurd: ,,Ik dacht al gelijk van niet, al heb ik geen arendsoog. Uit de beelden bleek uiteindelijk dat het toch onterecht afgekeurd was.’’

ZUUR Een corner in de tweede helft zet HHC Hardenberg op een 0-1 voorsprong: ,,De bal wordt erin gefrommeld door de tegenstander. Omdat wij niet de juiste bezetting hadden die wel was afgesproken. Dan wordt het allemaal anders. Wel nog wat mogelijkheden, een grote kans en dan vlak voor tijd de 0-2.’’ Een steekpass door de verdediging maakt dat HHC 0-2 voor komt.

,,Het is jammer om in de tweede helft niet zo lang de nul te houden. Uit een standaard situatie wat we heel duidelijk hebben afgesproken. Dat is zuur. En dan val ik in de herhaling van afgelopen weken. Maar uiteindelijk wordt een wedstrijd in de twee zestienen beslist. Dan maken we er geen een en krijgen we er wel weer twee binnen. Dan verlies je.’’

Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 2 uur geleden
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 3 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 5 uur geleden
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 5 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 8 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 10 uur geleden