Foto uit archief.
Foto uit archief. @tedxmedia

GVVV laat kansen liggen en gaat geflatteerd onderuit

Voetbal

VEENENDAAL De goede bekerwinst van deze week heeft voor GVVV niet doorgewerkt naar de eerste competitiezege. De Veenendalers speelden heel aardig en kregen goede kansen, maar het was Jong Sparta dat met een 0-3 overwinning aan de haal ging.

,,Ik denk dat we zeker in de eerste helft een hele goede wedstrijd hebben gespeeld. Jong Sparta is een goede ploeg, al wisten we zeker de nodige kansen te creëren. Die kansen hebben we alleen niet afgemaakt’’, vertelt trainer Jochem Twisker.

KWIJT Pas ruim een kwartier voor tijd weet Sparta op voorsprong te komen: ,,Dat was op een moment dat we het zelf even kwijt waren. Daarna krijgen we nog een hoop kansen op de gelijkmaker. Zoals de bal op de lat van Joeri Potjes. We hadden zeker een puntje verdiend, al was Sparta qua veldspel net iets beter’’, legt de trainer uit.

NIVEAU In het vervolg vinden de Rotterdammers nog twee keer het net. ,,Dit is wel een wedstrijd dat op een niveau ligt dat we dus toch kunnen brengen. Als je dan de kansen weet af te maken dan ga je punten pakken. Al moeten we daar niet al te lang mee wachten’’, sluit de trainer af.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 3 uur geleden
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 4 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 6 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 6 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 9 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 11 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 25 apr, 16:21