Jan van den Berg

DOVO scoort niet en verliest thuis van DUNO

VEENENDAAL DOVO is er niet in geslaagd om dinsdagavond de laatste thuiswedstrijd van de voorbereiding te winnen. DUNO was met 0-2 te sterk voor de Veenendalers.

De wedstrijd was amper uit de startblokken gekomen of het was al direct raak voor de Doorwerthenaren. Kerem Cifci trok voor en middenvelder Samed Öztoprak schoot in de eerste minuut binnen: 0-1. Na rust was het wederom Öztoprak die scoorde en de voorsprong van DUNO vergrootte: 0-2.

DOVO bleef tot het einde van de wedstrijd op jacht naar een aansluitingstreffer. Ondanks een aantal kansen, kwam het team niet meer tot scoren.

Zaterdag oefent DOVO voor het laatst. De Veenendalers komen dan in actie tegen Hoogland. De aftrap is al om 12.00 uur.

Justin Paal Dolorita is komend seizoen speler van ZVC Veenendaal
Van Gent Finaleweken: Justin Paal Dolorita versterkt ZVC Veenendaal; 'Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen met ZVC' 36 minuten geleden
Fem van Son schoot zojuist de 1-0 voor Het Baken binnen.
Van Gent Finaleweken: 't Speelkwartier en Het Baken schoolvoetbal kampioen van Veenendaal 1 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Blue Socks wint na spannende strijd in slotfase 19 uur geleden
Redouan Boundati versterkt aankomend seizoen het team van ZVC Veenendaal
Van Gent Finaleweken: Redouan Boundati versterkt ZVC Veenendaal: 'Samen met het team vol voor het kampioenschap gaan' 21 uur geleden
Melanie Bierdrager
Van Gent Finaleweken: Seizoen vrouwen SKF zit erop na verwacht verlies in Den Helder: 'Maar we kunnen hierop voortborduren' 21 uur geleden
SV Panter heeft staf voor volgend seizoen rond 28 apr, 09:55