Afbeelding
Ted Walker Fotografie

Joshua Patrick en GVVV verlengen samenwerking: ‘De doelpunten komen’

Voetbal

VEENENDAAL Bij voetbalvereniging GVVV zijn ze druk bezig met de selectie van volgend seizoen vorm te geven en Joshua Patrick wordt daar een onderdeel van. De aanvaller kwam over van DVS’33 en kon door dit merkwaardige seizoen nog nauwelijks laten zien dat hij een meerwaarde voor de club is. ,,Alleen daarom wilde ik al blijven. Ik weet dat ik voor GVVV belangrijk kan zijn.”

door Jeroen van der Veer

In Veenendaal kent men Patrick vooral door zijn doelpunten bij buurman DOVO en daar wachten ze bij GVVV nog op. Ondanks dat hij in vrijwel alle wedstrijden in de basis mocht beginnen, wist hij in de zes gespeelde wedstrijden nog niet het net te vinden. Desondanks zijn ze bij de club zeer tevreden over hem en GVVV deed de dertiger een aanbieding. 

,,Daar spreekt veel waardering uit”, is Patrick duidelijk. ,,Ik voel mij goed bij de club, er lopen hier goede mensen en ik heb mijn plekje gevonden in de selectie. Natuurlijk wil ik zelf ook veel doelpunten maken, maar ik kan ook op een andere manier belangrijk zijn. Dat heb ik in de gespeelde wedstrijden volgens mij wel bewezen.”

Maar toch, Patrick is spits en wil graag scoren: ,,Uiteraard. Ik zou liegen als ik nee zou zeggen. Maar goed, geloof mij: de doelpunten komen. Overal waar ik heb gespeeld, wist ik het net te vinden. Dat gaat ook bij GVVV gebeuren en we gaan er met z’n allen een mooie tijd van maken.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 2 uur geleden
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 2 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 4 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 4 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 8 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 9 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede gisteren