Afbeelding
Jeroen van der Veer

Speler met ambulance naar het ziekenhuis tijdens verliespartij van Veenendaal

Voetbal

VEENENDAAL Over de bekerwedstrijd van Veenendaal - EDO (3-4) werd na afloop nauwelijks meer gesproken en de focus lag vooral op Wayne Berry. De speler van Veenendaal kreeg tijdens de wedstrijd -vermoedelijk- een allergische reactie waardoor zijn keel en ogen opzwollen. 

door Jeroen van der Veer

,,Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gegaan en hij is nu in veilige handen”, aldus coach Tom Gesgarz, die verder niet veel waarde hecht aan de wedstrijd. ,,Het belangrijkste is dat hij opknapt.”

Door de 3-4 (doelpunten: Alfred van Doorn 2x en Rodney van Klooster) nederlaag ligt Veenendaal wel uit de beker. ,,Wij speelden niet in onze sterkste opstelling, waren eigenlijk al met Advendo bezig en horen van te voren ook nog dat dit voorlopig onze laatste wedstrijd is. Tja, dat zijn allemaal factoren waardoor wij niet onze beste wedstrijd speelden. Dan gebeurt dat ook nog met Wayne... je mag dat allemaal niet de schuld geven, maar dat werkt niet bevorderlijk.” 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 2 uur geleden
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 2 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 4 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 4 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 7 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 9 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede gisteren