Ted Walker Fotografie

Veenendaal slaagt er niet in om Voorwaarts te verslaan

VEENENDAAL Op eigen veld is Veenendaal er niet in geslaagd de oefenwedstrijd tegen Voorwaarts te winnen. De personen die de moeite namen om de wedstrijd te aanschouwen, zagen maar één treffer.

door Jeroen van der Veer

De enige treffer van de avond viel tien minuten voor rust. De bezoekers, die actief zijn in de derde klasse, scoorden uit een vrije trap.

In de tweede helft wisselden beide ploegen diverse keren en kreeg vrijwel iedereen speeltijd. Ook met de verse krachten binnen de lijnen slaagde Veenendaal er niet in een treffer te produceren. Hierdoor ging de thuisploeg met 0-1 onderuit.

Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 59 minuten geleden
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 16 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00