Afbeelding
Jeroen van der Veer

Ryan Holman krijgt afscheid om van te dromen

Voetbal

VEENENDAAL Spelen tegen je oude ploeg, de 1-0 maken en dan ook nog eens van het veld gedragen worden. Ryan Holman kreeg zaterdagmiddag een afscheid om van te dromen. De linksbenige speler van De Merino's kondigde afgelopen seizoen aan te stoppen, maar door het coronavirus kon hij niet op de juiste manier afscheid nemen van zijn geliefde spelletje.

door Jeroen van der Veer

Daarom stond Holman zaterdagmiddag aan de aftrap in het oefenduel tussen De Merino's en GVVV (1-3, klik hier voor het verslag). Als linksback deed hij het zeker niet onverdienstelijk en nog altijd liet hij zien over veel spelinzicht te beschikken. 

Waar iedereen op hoopten, gebeurde daadwerkelijk. Na een minuut of twintig kwam er een vrije trap voor het doel van GVVV en legde Holman nog één keer aan. De bal ging via de muur het doel in en daardoor scoorde de linkspoot in 'zijn afscheidswedstrijd' de 1-0. 

Nog voor de rust werd de goedlachse inwoner van Veenendaal naar de kant gehaald en kwam er echt een einde aan zijn voetbalcarrière. Jos Henken en Joop de Bruin tilden de dertiger op en met Holman op de schouders werd hij van het veld gedragen. Aankomend seizoen zal Holman assistent-trainer bij De Merino's zijn.  

advertentie
Afbeelding
GVVV speelt oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels
Afbeelding
Dynamisch SKF beloont zichzelf niet: 'Het dubbeltje valt de verkeerde kant op al is het duidelijk dat we op de goede weg zitten'
Afbeelding
Veenendaal On Ice terug van weggeweest: 'Een fantastisch evenement voor Veenendaal en omgeving'
advertentie
Afbeelding
GVVV speelt oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels 13 uur geleden
Afbeelding
Dynamisch SKF beloont zichzelf niet: 'Het dubbeltje valt de verkeerde kant op al is het duidelijk dat we op de goede weg zitten' 27 sep., 09:30
Afbeelding
Veenendaal On Ice terug van weggeweest: 'Een fantastisch evenement voor Veenendaal en omgeving' 27 sep., 08:30
Afbeelding
Nationale korfbalteams Duitsland spelen opnieuw oefenwedstrijden bij SKF 26 sep., 15:28
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 39 26 sep., 07:23
Afbeelding
Actie ZVC Veenendaal voor Marokko brengt 2500 euro op 25 sep., 20:09
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 25 sep., 18:45