Afbeelding
@tedxmedia

Panter struikelt tegen Schalkwijk en Aurora: ‘Een lastige periode’

Voetbal

VEENENDAAL Het gaat niet van een leien dakje bij SV Panter. Afgelopen zaterdag verloor het team met 3-2 van Schalkwijk, net als de week daarvoor tegen Aurora. Het team, dat incompleet was door carnavalgangers, stond in de rust nog op een 2-2 gelijkspel. Hoewel de ploeg daarna de controle verloor in de tweede helft: ,,Het was opnieuw een onnodig verlies,” aldus assistent-trainer Yvo Horstink.

door Siem van Eck

,,We misten een aantal spelers vanwege carnaval, dat krijg je in de klasse waarin wij spelen. We begonnen goed met een doelpunt van Mike Willemse, waardoor we op 0-1 kwamen. Daarna vergaten we weer te voetballen en kregen we door persoonlijke fouten de 1-1 tegen en later, omdat we positioneel niet goed stonden, de 2-1 tegen. We gaven daarmee de wedstrijd uit handen. Gelukkig kwamen we vlak voor rust nog op 2-2, na een penalty van Ilias Lakhal.”

MOEILIJK VERHAAL

,,In de rust groeide opnieuw het gevoel dat we deze wedstrijd konden winnen. Maar we vergaten te voetballen en dat maakte het heel moeilijk. Schalkwijk scoorde nog de 3-2 dankzij een counter. Daarna kregen we weinig kansen tegen zo’n tegenstander. Het wordt nu een heel moeilijk verhaal. We hoeven niet meer naar boven te kijken en een periodetitel zit er ook niet meer in. We moeten nu gewoon ons spel spelen en plezier houden.”

advertentie
advertentie
Meinko de Boer (12) tijdens zijn debuutwedstrijd in de eredivisie tegen Talent Team Papendal.
Veense volleyballer Meinko de Boer blij met debuut in eredivisie: 'Hier droom je van, dit debuut kon niet beter' 12 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 8 16 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 19 feb, 16:24
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 19 feb, 14:59
Afbeelding
VAV'er Bjorn Hulsebos knap zesde op NK atletiek in Apeldoorn 19 feb, 14:03
Afbeelding
Lars Molenaar gaat DOVO verlaten: 'Hij hoort ergens eerste keeper te zijn' 19 feb, 11:10
Afbeelding
De Merino's versterkt zich met oud-speler van DOVO 19 feb, 09:03