Afbeelding
TVVW

TVVW kijkt tevreden terug op Bram Vitaal TVVW Open 2022

Tennis

VEENENDAAL De tweede editie van het Bram Vitaal TVVW Open was een groot succes. Met prachtig weer streed een record aantal deelnemers om de titels van het open toernooi van tennisvereniging Veenendaal-West. Aan het toernooi deden vorige maand 170 tennissers mee.

,,We hebben echt prachtig weer gehad, af en toe hadden we zelfs te maken met tropische temperaturen”, meldt TVVW. ,,In ieder geval hebben wij er alles aan gedaan om het voor de deelnemers, publiek en andere betrokkenen zo comfortabel mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door het het vooraf nat sproeien van de banen, een parasol langs de kant, een emmer water om jezelf mee af te koelen en natuurlijk de handdoek die de deelnemers hebben ontvangen.”

Na een week tennissen waren de winnaars bekend. In de DD5 waren Lieke van Daalen en Anoek de Haas de sterkste, in de DE7 bleef Annabel Blom ongeslagen. In de GD6 wonnen Erwin Bijvoet en Desirée Bolderman van Martijn Beek en Irmy Harcksen na een leuke finale. En in de HD5 bleven Robbert van Hal en Eric van Heusden ook in de laatste poulewedstrijd ongeslagen en pakten zo de overwinning. In de HE6 won Gert van Amerongen knap van Mark van der Geijs en verdedigde zo zijn titel met succes. De overige prijswinnaars zijn hier te vinden.

Het toernooi ging voor het eerst door het leven als het Bram Vitaal TVVW Open, met dank aan hoofdsponsor Bram Vitaal. Nelleke Roelofsen van Bram Vitaal vertelde bij de prijsuitreiking dat de samenwerking goed bevallen is en dat het toernooi ook volgend jaar onder dezelfde naam gespeeld gaat worden.

advertentie
advertentie
Afbeelding
GVVV-speler Quincy Veenhof kan niet wachten om te beginnen 3 uur geleden
Afbeelding
Invalster Holkenborg zwemt met estafetteploeg naar vijfde plaats 7 uur geleden
Afbeelding
DOVO en GVVV loten thuiswedstrijd in kwalificatie KNVB Beker 8 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in Cincinnati van nummer 1 Medvedev 9 uur geleden
Afbeelding
Competitie-indelingen voor vrouwen VRC en Merino’s bekend gisteren
Afbeelding
Yannick Zeeman ziet gemotiveerd DOVO: ‘Maar we moeten ook realistisch zijn’ 16 aug, 10:30
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 33 16 aug, 07:00