Afbeelding
TVVW

Heren- en gemengd dubbelteam zorgen voor punten bij TVVW

Tennis

VEENENDAAL Vijf teams van Tennisvereniging Veenendaal-West kwamen afgelopen weekend in actie. Dit betekende vrijdag onder meer winst voor het herendubbelteam vanwege een walkover van tegenstander Manger Cats 2 (4-0). Ook het gemengde dubbelteam zorgde zaterdag voor de punten.  

Het team sloeg Langboek 1 met 4-0 naar huis. De Veenendalers kwamen zonder grote problemen langs de tegenstander en wonnen acht van de negen gespeelde sets. Alleen in de partij van Irmy Harcksen en Jeroen Veldhuizen wisten de Langbroekers een set op hun naam te zetten. 

Het gemengde zaterdagteam verloor van Domstad 9. Op de eigen banen werd het 2-3. Marit van Silfhout wist haar eerste partij te winnen (6-4 en 6-3), maar de Utrechters wisten de partijen tegen zowel Gertjan Stolk (3-6, 1-6) als Desirée Bolderman en Wim van Ravenswaaij (5-7 en 0-6) in hun voordeel af te sluiten. Van Silfhout en Bolderman wisten hun dubbelspel nog wel te winnen om de schade enigszins te beperken (7-6, 6-4), maar Gertjan Stolk en Stephan Nieboer konden in de laatste partij de aansluiting met Domstad niet vinden: 3-6, 4-6. 

Een grotere nederlaag was er voor het gemengde dubbelteam op vrijdag. De Veenendalers wisten geen enkele partij tegen Luno 4 te winnen: 0-4. Vooral in het dames dubbelspel (2-6 en 2-6) en de laatste partij van het gemende dubbelspel (1-6, 1-6) ging het team hard onderuit. 

Verlies was er eveneens voor het herendubbelspel op zaterdag. In Duiven werd het 3-1. Alleen in de laatste partij slaagden Alfons Vink en Julian Meijer erin om te winnen (7-6, 4-6, 6-10). 

advertentie
advertentie
Foto uit archief.
Van Gent Finaleweken: Van de Zandschulp onderuit in Madrid 8 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 13 uur geleden
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 14 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 16 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 16 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 19 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 21 uur geleden