Foto uit archief.
Foto uit archief. TVVW

Herendubbelteam TVVW blijft in spoor van koploper

Tennis

VEENENDAAL De herendubbelteams en het gemengde team van tennisvereniging Veenendaal-West hebben dit weekend goede zaken gedaan. Zij wisten alledrie hun wedstrijd te winnen.

Het herendubbelteam van TVVW speelde vrijdagavond thuis tegen De Uithof. De Veenendalers wonnen met 3-1 dankzij zeges van de koppels Martijn Beek/Mark Nell, Julian Meijer/Tom Gaasbeek en Julian Meijer/Mark Nell. De laatste partij ging in de supertiebreak verloren. Desondanks deden de nog ongeslagen Veenendalers goede zaken, op de ranglijst blijven ze in het spoor van koploper Gouwenes dat een wedstrijd mee gespeeld heeft. 

Het gemengd dubbelteam had vrijdagavond een mindere dag. Dicke Rijst, tot dan toe nog zonder overwinning, won met 0-4 in Veenendaal. TVVW pakte geen enkele set.

De zaterdagteams van TVVW verloren geen van allen. Het herendubbelteam, bestaande uit Alfons Vink, Bart Verweijen, David Vermeer en Tim van Offeren gunde tegenstander Columbae slechts acht games en won ruim met 4-0. Ook het gemengd team van TVVW presteerde sterk. De Veenendalers trakteerden koploper Larsheim op de eerste nederlaag van het seizoen: 2-3. De Veenendaalse punten kwamen op naam van Marit van Silfhout en de koppels Fleur Bijvoet/Wim van Ravenswaaij en Fleur Bijvoet/Marit van Silfhout.

Het gemengd dubbelteam van TVVW raakte zaterdag zijn ongeslagen status kwijt. Tegen Risenborg 3 werd het 2-2. De dubbels Mark Nell/Jeroen Veldhuizen en Jeroen Veldhuizen/Marlon Nell zorgden voor de Veense punten.

advertentie
advertentie
Foto uit archief.
Van Gent Finaleweken: Van de Zandschulp onderuit in Madrid 8 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 14 uur geleden
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 14 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 16 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 16 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 20 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 21 uur geleden