Afbeelding
TVVW

Twee zeges voor TVVW bij start tenniscompetitie

Tennis

VEENENDAAL De eerste teams van Tennisvereniging Veenendaal-West zijn de competitie begonnen met twee overwinningen en drie nederlagen. 

Het gemengd dubbel team op zaterdag van TVVW won met 1-3 bij De Vale Ouwe. De koppels Irmy Harcksen/Daniëlle Veldhuizen, Peter Köhnen/Mark Nell en Peter Köhnen/Irmy Harcksen zetten TVVW op een 0-3 voorsprong. Ze hadden allemaal twee sets nodig voor de zege, maar vooral bij Köhnen/Nell was het spannend: 6-7, 5-7. De vierde partij van Jeroen Veldhuizen en Daniëlle Veldhuizen ging via een supertiebreak verloren, maar daarmee kwam de overwinning van Veenendaal-West niet in gevaar: 1-3.

Ook het heren dubbel team op vrijdag wist een overwinning te boeken. Uit bij Luck Raeck 2 werd het 0-4 voor de Veenendalers. De dubbels Freek Snijders/Tim van Offeren, Julian Meijer/Tom Gaasbeek en Julian Meijer/Tim van Offeren wonnen allemaal afgetekend in twee sets. Het duo Martij Beek/Tom Gaasbeek verloor de eerste set maar won de tweede en was ook in de supertiebreak de sterkste.

Het heren dubbel team van TVVW ging er kansloos vanaf tegen Barneveld: 4-0. Het Veenendaalse team bestaande uit Bart Verweijen, Alfons Vink, Jochen Lang en Julian Meijer won geen enkele set tegen de Barnevelders. Dat laatste deed het gemengd team van TVVW wel in de wedstrijd tegen Larsheim. Sterker nog, de Veenendalers pakten een punt door de winst van Fleur Bijvoet in de eerste partij. De overige partijen waren een prooi voor de ploeg uit Leersum: 1-4. Op vrijdag was het gemengd dubbel van Veenendaal West ook al onderuit gegaan, VTC 4 was met 3-1 te sterk. Het enige punt voor TVVW werd gemaakt door het koppel Rachel Sistermans/Jermo van der Laan dat de supertiebreak met 11-9 won.

advertentie
advertentie
Aanvoerder en steunpilaar Mourad Marbouh blijft bij ZVC Veenendaal
Van Gent Finaleweken: Mourad Marbouh langer bij ZVC Veenendaal; 'Mourad is een onmisbaar onderdeel van ons team' 54 minuten geleden
Jos van Dijk haalt beroemde fietsen naar Veenendaal.
Shirts, fietsen, foto's en attributen bij wielertentoonstellingen in Veenendaal 1 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 18 4 uur geleden
Elliot van Rossem knalde de bal tegen de touwen namens 't Speelkwartier.
Van Gent Finaleweken: Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 20 uur geleden
Justin Paal Dolorita is komend seizoen speler van ZVC Veenendaal
Van Gent Finaleweken: Justin Paal Dolorita versterkt ZVC Veenendaal; 'Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen met ZVC' 22 uur geleden
Fem van Son schoot zojuist de 1-0 voor Het Baken binnen.
Van Gent Finaleweken: 't Speelkwartier en Het Baken schoolvoetbal kampioen van Veenendaal 23 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Blue Socks wint na spannende strijd in slotfase 28 apr, 19:53