TPV Spitsbergen

Ruim 300 deelnemers bij padeltoernooi TPV Spitsbergen

Tennis

VEENENDAAL Bij TPV Spitsbergen is afgelopen weekend het Uniek in Eigenheid Open 2024 gespeeld. Met ruim driehonderd deelnemers was dit ,,het grootste padeltoernooi in de regio.” En daar werd volop van genoten door deelnemers en organisatie.

Er werd gespeeld in diverse categorieën. In de hoogste categorie bij de mannen (HD4) was de winst voor Yannick Cornelisz en Roy Tomassen. Bij de vrouwen was de winst in de hoogste categorie (DD6) voor Esmée Dekens en Evelyn Lobeek en in het gemengde spel gingen Odile Brakel en Joeri Hazelaar er in de hoogste categorie (GD4) met de winst vandoor. Kijk hier voor alle winnaars van het toernooi.

Het toernooi begon al op vrijdag. Toen was het nog aan de frisse kant, maar dat was zaterdag wel anders. ,,We werden meteen getrakteerd op een aantal mooie wedstrijden”, aldus TPV Spitsbergen. ,,Zo zagen we in de laatste wedstrijd van de dag een koppel de eerste set winnen met 6-1 om daarna een comfortabele 5-2 voorsprong in de tweede set nog weg te geven. Dus tóch die derde set. Helaas was er ook een pijnlijke opgave en een koppel dat op het laatste moment niet kon spelen, maar de mooie wedstrijden voerden de boventoon.”

,,Zondag werden de halve en hele finales gespeeld in de meeste onderdelen. We werden getrakteerd op mooie punten, spannende wedstrijden en terechte winnaars. Voor alle winnaars was er een klein maar fijn prijsje in de vorm van een paasei: 30cm hoog en 880 gram.”

Het toernooi viel goed in de smaak en de hoofdsponsor heeft al aangegeven het toernooi volgend jaar weer te willen sponsoren. Dus een vervolg zit er aan te komen. ,,We kijken er nu al naar uit.”

Elliot van Rossem knalde de bal tegen de touwen namens 't Speelkwartier.
Van Gent Finaleweken: Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 1 uur geleden
Justin Paal Dolorita is komend seizoen speler van ZVC Veenendaal
Van Gent Finaleweken: Justin Paal Dolorita versterkt ZVC Veenendaal; 'Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen met ZVC' 3 uur geleden
Fem van Son schoot zojuist de 1-0 voor Het Baken binnen.
Van Gent Finaleweken: 't Speelkwartier en Het Baken schoolvoetbal kampioen van Veenendaal 4 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Blue Socks wint na spannende strijd in slotfase 22 uur geleden
Redouan Boundati versterkt aankomend seizoen het team van ZVC Veenendaal
Van Gent Finaleweken: Redouan Boundati versterkt ZVC Veenendaal: 'Samen met het team vol voor het kampioenschap gaan' 23 uur geleden
Melanie Bierdrager
Van Gent Finaleweken: Seizoen vrouwen SKF zit erop na verwacht verlies in Den Helder: 'Maar we kunnen hierop voortborduren' gisteren
SV Panter heeft staf voor volgend seizoen rond 28 apr, 09:55