Afbeelding
Ted Walker

(s)Cool On Ice keert terug bij Veenendaal On Ice

Overig

VEENENDAAL Het project (s)Cool On Ice keert ook terug bij Veenendaal On Ice. Het doel van dit project is om zo veel mogelijk basisschoolkinderen in en rond de gemeente Veenendaal kennis te laten maken met schaatsen. (s)Cool On Ice vindt plaats van 18 december tot en met 22 december 2023. Scholen hebben bericht ontvangen over de inschrijfprocedure. 

(s)Cool On Ice vindt plaats op de schaatsbaan van Veenendaal On Ice die van 15 december tot en met 7 januari op de Duivenweide in Veenendaal staat. Het is de vierde editie van de ijsbaan, nadat het enkele jaren achtereen niet door kon gaan. Kijk hier voor de openingstijden.

Het bestuur van de stichting Veenendaal On Ice is ervan overtuigd dat er een solide en succesvol evenement kan worden georganiseerd. ,,We verwachten dit jaar een gezellig en verantwoord evenement te realiseren”, vertelde Ate Brouwer, voorzitter van de stichting, onlangs bij RegiosportVeenendaal.nl. ,,In voorgaande edities hebben we gemerkt dat Veenendaal On Ice een fantastisch evenement is voor Veenendaal en omgeving.”

In de week voor de kerstvakantie vindt schoolschaatsen plaats en in de kerstvakantie worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. ,,De komende weken zullen we er alles aan doen om een geweldig evenement te realiseren”, aldus Brouwer. Meer informatie is te vinden op https://veenendaalonice.nl/

advertentie
advertentie
Afbeelding
Voormalig voorzitter De Merino's, Baptist Meerssman, overleden: 'Een icoon in onze vereniging' 1 uur geleden
Afbeelding
Eremetaal voor Veenendaalse turnsters Marleen Epskamp en Daantje de Vries 6 uur geleden
Afbeelding
DOVO-doelman Van den Dam verlengt met twee seizoenen gisteren
Afbeelding
Veenendaalse clubs halen bijna 90.000 euro op met Grote Clubactie 29 nov., 08:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 28 nov., 15:13
Afbeelding
'Veel spannende wedstrijden bij Hang On Run 2023' 28 nov., 12:06
Afbeelding
Groene stroom voor de sportvoorzieningen van de gemeente Veenendaal 28 nov., 07:00