Deelnemers aan de zevende editie van de Kwintelooyen WinterRun.
Deelnemers aan de zevende editie van de Kwintelooyen WinterRun. Richard van Keulen

Kwintelooyen WinterRun in volle gang

Overig

VEENENDAAL De zevende editie van de Kwintelooyen WinterRun is in volle gang. Omdat sportevenementen nog niet mogelijk zijn door de coronamaatregelen heeft de organisatie besloten er een meerdaags virtueel evenement van te maken. Van zaterdag 15 tot en met zondag 30 januari gaan hardlopers onderling de competitie aan op de 5, 10 en 15 kilometer.

Door deze keuze spreidt de organisatie de drukte en kan iedere deelnemer op eigen gelegenheid de 5, 10 of 15 kilometer lopen. Een unieke manier om toch een mooi hardloopevenement vorm te geven.

In overleg met de particuliere landgoedeigenaren is afgesproken dat het parcours met pijlen mag worden uitgezet. De organisatie draagt daarom per deelnemer ook een bedrag af aan Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ten behoeve van het onderhoud van dit natuurgebied.

Inmiddels zijn er bijna 700 deelnemers ingeschreven op de verschillende afstanden en een groot deel hiervan heeft de afgelopen dagen al een mooie sportprestatie neergezet.

Alle deelnemers in de einduitslag ontvangen na afloop een unieke duurzaam houten medaille per post en ze maken bovendien kans op leuke prijzen (sportschoenen, mutsen, sokken en bidons) die zullen worden verloot. 

Naast een eindklassering op de verschillende afstanden zijn er voor deelnemers die van een extra uitdaging houden drie extra competities voor de snelste start, de snelste beklimming en de snelste slotmeters en voor de meer creatieve deelnemers is er ook nog een fotowedstrijd op Facebook en Instagram.

Door de financiële toezeggingen van de sponsoren gaat ook dit jaar weer 100 procent van het inschrijfgeld naar het goede doel. Dit jaar zijn dat een aanleg van een gemeenschapstuin in Malawi (Tree of Life) en de Manege zonder Drempels in Bennekom.

Ook meedoen? Schrijf je dan in via https://inschrijven.nl/form/2022012250430-nl, dit kan tot en met zondag 30 januari 2022.

advertentie
advertentie
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 2 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 3 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 19 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26