Afbeelding
Ted Walker

Honderden kinderen beginnen de zomervakantie met Zomersportweek Veenendaal

Overig

VEENENDAAL Meer dan tweehonderd kinderen zijn de zomervakantie bewegend begonnen. Onder toeziend oog van sportwethouder Martijn Beek is namelijk maandagochtend de zomersportweek Veenendaal van start gegaan. Het is de tweede editie van de zomersportweek. 

Vier dagen lang kunnen de kinderen kennismaken met verschillende sporten. Ze kunnen onder meer kiezen voor tafeltennissen, korfballen, judoën, hockeyen en jeu de boulen. Alle activiteiten vinden plaats op het SKF-terrein op sportpark De Groene Velden.

De zomersportweek wordt georganiseerd door Sportservice Veenendaal in samenwerking met VMHC hockey, De Merino’s, BDV badminton, SKF Korfbal, Jeu de Boules Les Sabots, Tafeltennis SKF, Freestyle Voetbal Nederland, Sportschool Van de Haar, Team Verhaar, TV Spitsbergen en Frisbee Tijgers. Vorig jaar werd het voor de eerste keer gehouden, toen aan het eind van de vakantie. Nu kunnen de kinderen dus aan het begin van de vakantie meedoen.

Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 9 minuten geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 1 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 2 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 5 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 7 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 22 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45