Afbeelding
VTC Veenendaal

VTC-vrouwen met winst op weg naar topper

Tennis

VEENENDAAL De VTC dames hebben ook hun vijfde wedstrijd van het seizoen overtuigend gewonnen. Nynke Bekker-Veltman, Iris van Kommer, Eline Segers en Carla van Kleef gaven in de enkelspelen geen set uit handen en wonnen dan ook met 4-0. De dubbels werden niet meer gespeeld. Met vijf zeges uit evenveel wedstrijden blijft VTC ruim aan kop staan. Alleen nummer twee Vormer kan nog enigszins in de buurt blijven. En laat dat nou net de volgende tegenstander zijn voor VTC. Komende zaterdag staat (mist verscherpte coronamaatregelen geen roet in het eten gooien) de topper op het programma, op de banen van De Vormer in Wijchen.

VTC gemengd wist zaterdag ook te winnen, maar dat ging bepaald niet eenvoudig. Uit bij Larsheim werd het 2-3 voor de Veenendalers. Het beslissende punt werd binnen geslagen door Richard van Kampen en Mark Brabander in het herendubbel, de laatste wedstrijd van de partij. In de supertiebreak wonnen zij met 10-6 om daarmee VTC de winst te bezorgen.

Het VTC heren dubbel won eenvoudig van Keltenwoud. De Bennekommers werden met 4-0 naar huis gestuurd en daarbij had VTC geen enkele set verloren.

ZONDAG Het eerste herenteam op zondag speelde een lastige uitwedstrijd bij koploper Beekhuizen 3. De nog ongeslagen ploeg uit Velp bleef ook nu zonder nederlaag. VTC kwam er nauwelijks aan te pas en moest met een 5-1 nederlaag de terugreis naar Veenendaal aanvangen. Het enige punt van VTC kwam in de laatste partij van de dag, toen Marc Prins en Maarten van Craaikamp in het herendubbel de supertiebreak wisten te winnen.

VTC gemengd op zondag speelde een uitwedstrijd bij Berlicum. In een spannende partij werd de eindstand bepaald op 4-4. Na nederlagen van Judith Fraayenhoven en Nireille de Bakker, trokken Ids Waterbolk en Sander Loois de stand weer gelijk: 2-2. Ook in de dubbels werden twee partijen verloren en twee gewonnen en dus was de 4-4 een juiste uitslag.

PADEL Wisselende resultaten bij het padel dit weekend. Het eerste vrijdagteam van VTC ging met 4-0 onderuit. De VTC-vrouwen konden weinig inbrengen tegen hun mannelijke opponenten van Shot en gingen met 4-0 onderuit. Het eerste zaterdagteam had tegen Shot 2 uitermate weinig moeite om de overwinning binnen te slepen. De Veenendalers wonnen met 4-0 en over de vier partijen moest VTC slechts vier keer een game aan Shot 2 laten.

advertentie
advertentie
Foto uit archief.
Van Gent Finaleweken: Van de Zandschulp onderuit in Madrid 3 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 9 uur geleden
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 9 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 11 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 11 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 14 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 16 uur geleden