Afbeelding
Sportservice Veenendaal

Zomervakantie begint in Valleibad: op deze tijden kun je zwemmen en sporten

Overig

VEENENDAAL De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent veel vrije tijd. Zwembad De Vallei hanteert deze vakantie een zomerrooster voor diverse watersporten zodat je ook in de zomer kunt blijven werken aan conditie, beweging en fitheid. Check hier wanneer je kunt komen zwemmen en sporten.

In het Veenendaalse zwembad worden diverse aquasporten gegeven, zoals watergym, aqua bootcamp en zwangerschapszwemmen. Voor deze activiteiten geldt een zomerrooster, kijk hier wanneer jouw activiteit gegeven wordt. Ook in de zomervakantie is er per les een maximum aantal deelnemers. Inschrijven kan vooraf via Pay n Plan. Wil je inschrijven, maar heb je nog geen account? Klik dan hier voor de uitleg.

BANENZWEMMEN Ook in de zomervakantie kun je banenzwemmen. Het maximum aantal zwemmers per tijdslot is verhoogd naar 40 personen. In het water mogen zwemmers inhalen, maar kies een baan die past bij jouw zwemtempo. Buiten het water houdt iedereen zich aan 1,5 meter afstand. In de zomer is banenzwemmen in de avond weer mogelijk. Dit tijdvak is toegevoegd aan Pay n Plan. Inschrijven kan vooraf via Pay n Plan. Wil je inschrijven, maar heb je nog geen account? Klik dan hier voor de uitleg.

RECREATIEF ZWEMMEN Ook voor recreatief zwemmen gaat vanaf 20 juli het zomerrooster in. Voor recreatief zwemmen van kinderen van 8 tot en met 17 jaar gelden deze openingstijden (klik hier). Er gelden wel nog steeds de volgende spelregels: Kinderen tot en met 17 jaar hoeven niet in te schrijven; Legitimatie is verplicht. Zonder legitimatie, geen toegang; Koop jij een los kaartje, dan moet je jouw contactgegevens invullen. Geen contactgegevens, is niet zwemmen.

Een beperkte groep ouders mag op inschrijving naar binnen. Ouders kunnen niet zwemmen, door de 1,5 meterregel. De entree is 2,50 euro. Ouders kunnen inschrijven via Pay n Plan.

GEZINSZWEMMEN Op zaterdag en zondag is er gezinszwemmen van 9.00 tot 11.30 uur voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar. De spelregels zijn: Voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar; Alle ouders schrijven zich afzonderlijk in; Meerdere kinderen per ouder toegestaan; Kinderen boven de 12 jaar zijn niet toegestaan; Legitimatie voor kinderen vanaf 8 jaar verplicht.

In het doelgroepenbad mogen kinderen zonder zwemdiploma’s oefenen zonder bandjes. Let op: het water is 2 meter diep, dus geschikt voor kinderen die in het diepe bad zwemles hebben. In het recreatiebad en buitenbad moeten kinderen altijd zwembandjes dragen.

MEER INFORMATIE Klik hier voor alle richtlijnen voor de activiteiten. Heb je vragen? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail naar: communicatie@sportserviceveenendaal.nl

advertentie
advertentie
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 1 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 1 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 4 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 6 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 21 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17