Afbeelding
Ted Walker

Komend weekend: vijfde editie Schuiteman Valley Run

Atletiek

VEENENDAAL Komende zaterdag 25 juni is het weer zover: de Schuiteman Valley Run. Het hardloopevenement met start en finish in winkelcentrum De Ellekoot beleeft dan zijn vijfde editie.

Deelnemers kunnen kiezen uit 5 kilometer of 10 kilometer. De route gaat in beide gevallen over een mooi parcours over de Utrechtse Heuvelrug. Het toegankelijke en deels onverharde parcours van de 5 kilometer voert de deelnemers via de Slaperdijk over Landgoed de Laan en Landgoed Prattenburg door de Utrechtse Heuvelrug. Het parcours van de 10 kilometer voert de lopers via de Dwarsweg in Overberg, langs het Egelmeer en landgoed Prattenburg door de Utrechtse Heuvelrug.

INSCHRIJVEN De start van de 5 kilometer is om 13.00 uur. De 10 kilometer-lopers gaan om 13.10 uur van start. De prijsuitreiking is direct na de finish. Voorinschrijven is nog mogelijk via de website van de Schuiteman Valley Run. Voorinschrijvers kunnen woensdag, donderdag of vrijdag hun startnummer afhalen. Als het maximum aantal deelnemers nog niet bereikt is, is inschrijven op de dag zelf ook nog mogelijk. Dat kan dan van 11.00 tot 12.30 uur in Sporthal West.

GOEDE DOELEN De opbrengst gaat volledig naar, veelal lokale, goede doelen. Voor de eerste editie waren dat het Jeugdsportfonds Veenendaal, De Blink Vlindervallei en de Stichting Social Service Tafelronde 92 te Veenendaal. Bij de opvolgende edities heeft de organisatie ervoor gekozen om de volledige opbrengsten bij Stichting Social Service Tafelronde 92 te Veenendaal onder te brengen. Vanuit deze stichting wordt gedurende het jaar diverse goede doelen gesteund. Zo is het geld van de tweede editie onder andere besteed aan het mee financieren via FTE van een school in India (Vishakhapatnam), Stichting Alpe D’Huzes, Stichting Bo Viert Feest, Stichting Bliss Shine for Cancer, dagopvang ‘Zumukule’ (voor mensen met een beperking in Mokopane (Zuid Afrika)), Stichting buitenzorg te Veenendaal, Passend Onderwijs Kameroen, Stichting vrienden van Elim, Sint Maarten actie ‘we are stronger’ van de Nederlandse Tafelronde, Duchenne Heroes en nog een divers aantal kleine regionale goede doelen.

advertentie
Afbeelding
Botic van de Zandschulp in drie sets onderuit tegen Nadal 3 uur geleden
Afbeelding
Mitchell Vink boekt winst in Wielerronde Scherpenzeel 10 uur geleden
Afbeelding
Marjolein en Thom Delno winnen clubkampioenschappen VZC 18 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp naar vierde ronde op Wimbledon 2 jul, 16:17
Afbeelding
Van de Zandschulp wil voorbeeld Van Rijthoven volgen op Wimbledon 2 jul, 08:35
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in vijf sets in dubbelspel Wimbledon 1 jul, 18:33
Afbeelding
Van de Zandschulp zaterdag tweede wedstrijd op baan 2 Wimbledon 1 jul, 17:50