Afbeelding
Jan van Manen

Kom in beweging met de opstartgroepen van VAV in Veenendaal

Atletiek

VEENENDAAL De Veenendaalse Atletiek Vereniging (VAV) start in april en mei 2024 naast de bekende opstart voor de hardlopers ook opstartgroepen voor mensen die (sportief) willen wandelen of aan trimfit willen doen. Op woensdag 3 april om 20.00 uur is er in het clubhuis van VAV een gezamenlijke informatieavond voor de drie opstartgroepen.

Na de informatieavond zal op de volgende data worden gestart.

HARDLOPEN

De opstartgroep voor hardlopers start op dinsdag 9 april 2024 onder leiding van Richard van Keulen en Edwin Davelaar en zij zullen gedurende twaalf weken en twee trainingssessies per week toewerken naar het kunnen hardlopen van 5 kilometer. Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

SPORTIEF WANDELEN

De opstartgroep voor (sportief) wandelen start op maandag 13 mei 2024 onder leiding van Mary van de Hoeven. Zij zal gedurende een periode van vier weken de mensen begeleiden bij het wandelen in de bossen rond Veenendaal. Voor meer informatie over sportief wandelen klik hier.

TRIMFIT

De opstartgroep voor trimfit start op dinsdag 14 mei 2024 onder leiding van Jan van Manen. Gedurende vier weken en twee bewegingsuren per week (dinsdag- en donderdagochtend) zal Jan de trimfitters meenemen in de veelzijdigheid van de verschillende bewegingsvormen. Voor meer informatie over Trim Fit klik hier.

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor de drie opstartcursussen kan via de site van VAV of op de informatieavond. Het inschrijfgeld voor de hardlopers bedraagt 40 euro (inclusief startbewijs voor de 5 kilometer van de Valley Run). Het inschrijfgeld voor de wandelaars en de trimfitters bedraagt 20 euro.

Na afloop van de trainingen is er in het clubhuis gedurende de cursus gelegenheid om samen een kop koffie of thee te drinken en elkaar beter te leren kennen. De kosten hiervan zijn in de prijs van het inschrijfgeld inbegrepen.

advertentie
advertentie
Foto uit archief.
Van Gent Finaleweken: Van de Zandschulp onderuit in Madrid 13 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 18 uur geleden
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 19 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 21 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 21 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' gisteren
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 26 apr, 07:58