VCV (Archieffoto)
VCV (Archieffoto) @tedxmedia

Dames VCV weten ook niet te winnen van Gemini: ‘Er zijn wel aanknopingspunten’

Volleybal

VEENENDAAL VCV-dames zit in de hoek waar de klappen vallen. In Sporthal West werd de vierde nederlaag op rij geleden; zaterdag was Kerkemeijer Gemini met 3-1 te sterk. Des te pijnlijker aangezien het team uit Borculo een paar plekken lager op de ranglijst staat.

Coach Wieger Bouwman gaf zijn ploeg opdracht om er gelijk te staan. VCV begon inderdaad sterk aan de wedstrijd en won de eerste set ruim met 25-19. Het begin stemde Bouwman tevreden, maar al snel kwam de klad erin. ,,De tweede set was al minder en de tegenstander speelde met een betere speler. We hadden minder servicedruk en daarmee maakten we het hen makkelijker.”

De tweede set is spannend, maar aan het eind is Gemini doortastender en wint deze met 26-24. Dat geeft de Borculose volleybalsters moraal en de derde set winnen de gasten ruim met 25-16. In de vierde set weet VCV het niet meer om te draaien. Met een 25-22-setstand wint Gemini de wedstrijd.

Het zat er niet in vandaag, weet Brouwer. ,,Op het moment dat wij het passend op orde hadden, werd er niet gescoord en dan wordt het lastig. Anouk(Tekelenburg) was heel goed, maar aan één speler heb je niet genoeg. Op de momenten dat we fel moesten zijn konden we dat niet genoeg opbrengen.”

Bouwman wil wel positief eindigen. ,,Er zijn wel aanknopingspunten in de zin van werken voor elkaar en de snelheid waarmee we willen spelen.” VCV staat nu zesde in de tweede divisie B. Volgende week wacht Longa ’59 uit Lichtenvoorde. De club uit staat achtste.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 5 uur geleden
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 5 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 7 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 7 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 11 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 12 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 25 apr, 16:21