Afbeelding
GVVV

GVVV verlengt met verdediger: ‘Logisch dat we met hem door wilden’

Voetbal

VEENENDAAL Quiermo Dumay en voetbalvereniging GVVV zijn een contractverlenging overeengekomen. De 21-jarige verdediger heeft zijn verbintenis met een seizoen verlengd, tot medio 2024.

De technische commissie haalde de vleugelverdediger afgelopen zomer over van Go Ahead Eagles en zag hem in de hoofdmacht uitgroeien tot een vaste waarde in de basiself van trainer Gery Vink. Dumay speelde tot dusver twintig officiële wedstrijden en gaat met zijn nieuwe contract voor een tweede seizoen in het blauw en wit van GVVV.

NIEUWE UITDAGING

Quiermo Dumay doorliep jarenlang met succes de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles. Bij de club uit Deventer maakte hij de laatste twee seizoenen deel uit van het eerste elftal, maar koos hij afgelopen zomer voor een nieuwe uitdaging waarbij hij meer zicht had op speeltijd. In het eerste elftal van GVVV vond hij die uitdaging, waar hij het dermate goed naar zijn zin heeft dat beide partijen snel akkoord waren over een nieuwe overeenkomst.

‘VEEL POTENTIE’

Technisch manager Rob de Boer van GVVV is te spreken over de prestaties van de vleugelverdediger: ,,Quiermo heeft in ons elftal een goede ontwikkeling doorgemaakt en wij voorzien veel potentie in hem voor de komende periode. Het is dan ook logisch dat wij met hem door wilden en zijn erg blij dat hij dat gevoel deelde”, zegt hij op de website van de club.

DERTIEN

Door de contractverlenging van Quiermo Dumay heeft de technische staf tot dusver dertien spelers vastgelegd voor seizoen 2023/2024. De club trok Dirk Homoet aan en verlengde de contracten van Barry Maguire, Tariq Dilrosun, Joeri Potjes, Ilias Latif, Mart de Jong, Jonathan Vergara Berrio, Genrich Sillé, Quincy Veenhof, Jan van Willige, Justin Spies en Byron Burgering.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 35 minuten geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 16 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00