SV Panter (hier op archiefbeeld) kon een feestje vieren na de overwinning op Candia '66 @tedxmedia

‘Dik verdiende zege van Panter op Candia’

VEENENDAAL ,,SV Panter is weer helemaal terug”, sprak trainer Bertho van Neerbos na afloop van de wedstrijd tegen Cadia ‘66. Zijn ploeg heeft zaterdagmiddag met 3-1 gewonnen.

,,Ik moet eerlijk bekennen dat Candia in de eerst twinitg, derig minuten de bovenliggende partij was”, begint Van Neerbos zijn relaas. ,,Dat resulteerde na 25 minuten ook in de 1-0 voor Candia. Een mooie goal, daar kan ik niets van zeggen.” Gelukkig voor de Veenendalers kwam Panter nog voor rust op gelijk hoogte toen Gerold Geenhuizen scoorde.

Vijf minuten na rust kwam een hoekschop op het hoofd van Regi van den Heuvel. Die twijfelde geen seconde en kopte de bal achter de doelman van Candia: 2-1. ,,En daarna gingen we door”, vertelt Van Neerbos. ,,In de zeventigse minuut kregen we een penalty. Gerold Geenhuizen wist die te benutten.” Met zijn tweede treffer van de middag zette Geenhuizen meteen ook de eindstand op het bord.

,,Een dik verdiende overwinning”, vind Van Neerbos. ,,Ik ben heel blij met hoe de jongens hebben gespeeld. Dit was de beste wedstrijd van het seizoen tot nu toe. Vanavond gaan we er tijdens een barbecue met de selectie lekker van genieten. Wel coronaproof uiteraard.”

Net als veel andere trainers volgt Van Neerbos de berichten omtrent het al dan niet stilleggen van de voetbalcompetitie op de voet. ,,We kunnen met deze maatregelen niet trainen. En als je niet kunt trainen kun je ook geen wedstrijden spelen”, legt de trainer van Panter uit. ,,Ik verwacht dat we de winterstop meteen in gaan en dan de inhaalweekenden moeten gebruiken om de competitie af te maken. Tenzij de KNVB met de overheid iets anders kan regelen. We wachten maar af wat de toekomst brengt.”

Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 13 minuten geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 2 uur geleden
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 2 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 5 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 7 uur geleden
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 22 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45