Afbeelding
Hang On

Derde plaats Jesse de Heer bij NK korte survivalrun

Survival

VEENENDAAL In een ijskoud Dinxperlo is Jesse de Heer afgelopen zaterdag derde geworden bij het Nederlands Kampioenschap korte survivalrun. ,,Het was niet Jesse zijn beste race, maar hij mag tevreden zijn gezien zijn focus in deze periode meer op de duur ligt”, aldus vader en trainer Erik de Heer. Jesse de Heer moest Thom van Cappelle en Joey Bakker voor zich laten op het NK.

Hang On was met meer atleten aanwezig op het NK. Bij de veteranen werden Martijn Bloem en Sandra van Dijk Nederlands Kampioen in de categorie 40+, Rens Wientjes werd derde bij de 40+.

In het landelijke Jeugd Survivalrun Circuit werd goed gepresteerd door Hang On-atleten. Bij de meisjes 10-11 jaar werd Anne van Schuppen eerste en Loes van Schuppen tweede. Bij de jongens 10-11 jaar was er een derde plaats voor Fedde Asma. Bij de jongens 12-14 jaar werd Sander Nihof tweede en bij de jongens 15-17 jaar werd Niels Bouwmeester tweede en Teije van de Kooij derde.

Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF naar bekend terrein voor wedstrijd die moet leiden tot handhaving in eredivisie 6 uur geleden
Afbeelding
Groot verdriet bij GVVV om overlijden van Jan Spies 6 uur geleden
Alle gedecoreerden bij elkaar.
Lintje voor vrijwilligers uit de Veense sportwereld; in totaal 17 Koninklijke onderscheidingen in Veenendaal 8 uur geleden
Afbeelding
Ron van Stokkum ontvangt lintje: van pen en papier naar Koninklijke Onderscheiding 8 uur geleden
Nettie Croes loopt al meer dan vijftig jaar rond bij SKF. ,,De tijd is voorbij gevlogen!"
De Vrijwilliger: Nettie Croes is een halve eeuw SKF'er: 'Het is belangrijk om nieuwe leden goed te verwelkomen' 11 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 13 uur geleden
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 25 apr, 16:21